Libnet.ro
UNICEF

13:30

TVA Split: Firme mici si mari, impotriva masurii (studiu CDR)

Hotnews Hotnews,
 TVA Split: Firme mici si mari, impotriva masurii (studiu CDR)

Introducerea sistemului de plata defalcata a TVA nu este o masura folositoare si nici oportuna pentru economie considera 98% din firmele chestionate intr-un studiu realizat de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o organizatie de paroni si manageri romani si straini cu investitii in Romania. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre TVA split: Se aplica de la 1 ianuarie pentru rau platnici si firme in insolventa / Daca isi corecteaza comportamentul, ies de sub incidenta masurii

Calin Popescu Tariceanu a precizat luni, dupa o sedinta a coalitiei de guvernare, ca TVA split se va aplica de la 1 ianuarie doar pentru rau platnici si firme aflate in insolventa.

Tariceanu: TVA split se va aplica doar pentru rau-platnici si pentru firme in insolventa

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat miercuri, la Parlament, ca Ordonanta privind plata defalcata a TVA va fi modificata astfel incat sistemul Split TVA sa fie obligatoriu doar pentru rau-platnici si pentru firmele aflate in insolventa.

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

ACTUALIZARE 16:59 Orban: Solicitam apasat Guvernului sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA PNL solicita Cabinetului Tudose sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA, considerand ca aceasta reprezinta o aberatie fiscala, a declarat, astazi, liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------------- Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala.

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala, potrivit unei surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )