Libnet.ro
UNICEF

07:15

TVR 1, lider in audiente in momentul in care Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014

Adevărul Adevărul,
TVR 1, lider in audiente in momentul in care Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014

Aproape 900. 000 de romani au vizionat postul TVR 1 in momentul in care Paula Seling si Ovi Cernauteanu se calificau in finala Eurovision 2014. Numarul ridicat de telespectatori a plasat postul public pe pozitia de lider in clasamentul audientelor. continuă pe Adevărul

Paula Seling catre publicul Eurovision: Daca veniti in Romania in 2015, va voi fi ghid personal

Paula Seling a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca publicul Eurovision va veni in Romania anul viitor le va fi tuturor 'ghid personal', potrivit Agerpres. Acesta a fost raspunsul pe care cantareata romana l-a dat la intrebarea 'Daca o sa castigati Eurovision anul acesta, va veti apara titlul sau veti fi prezentatori la Bucuresti?'. De asemenea, Paula Seling a fost avertizata ca, pentru a fi prezentator Eurovision, trebuie sa stie limba franceza. 'Un petit peu', a raspuns Paula Seling.

Paula Seling si Ovi, calificati in finala! Iata show-ul cu holograma care a uimit Europa!

Paula Seling si Ovi au trecut cu bine de semifinala Eurovision si au primit suficiente voturi pentru a se califica in marea finala de sambata seara. Show-ul pe care l-au pus aseara in scena a fost cu totul special si a inclus, in premiera, o holograma a Paulei Seling. Iata cum s-au descurcat artistii.

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2014. Paula Seling si Ovi au cantat piesa Miracle

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei in concursul european Eurovision Song Contest 2014, s-au calificat joi noapte pentru finala de pe 10 mai, de la Copenhaga Danemarca). Paula Seling si Ovi au.

Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014, care va avea loc vineri. Reprezentantii Romaniei au trecut de cea de-a doua semifinala, care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga.

Eurovision 2014: Reprezentantii Romaniei, Ovi si Paula Seling, s-au calificat in finala

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, cantaretii Paula Seling si Ovi, care concureaza cu piesa Miracle, s-au calificat in finala, informeaza Mediafax.

Ce sanse au Paula Seling si Ovi sa castige Eurovisionul

Romania va intra in seara aceasta in cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, iar Paula seling si Ovi spera ca vor reusi, cu piesa Miracle, sa obtina un loc in marea finala. Conform caselor de pariuri, cei doi au toate sansele sa o faca, preconizandu-se ca vor ocupa locul 9 sau 10.

Eurovision Song Contest 2014. Romania intra in finala! Vezi AICI cu cine se vor lupta Paula Seling si Ovi pentru marele trofeu in MAREA FINALA!

Bucurie mare pentru delegatia Romaniei de la Eurovision Song Contest 2014. Paula Seling Ovi, reprezentantii tarii noastre, au electrizat.

Paula Seling si Ovi vor evolua in prima jumatate a finalei Eurovision. Ordinea intrarii in concurs

Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, reprezentantii Romaniei in concursul European Eurovision Song Contest 2014, vor evolua in prima jumatate a finalei din 10 mai, de pe pozitia a sasea.

Cum s-au imbracat Paula Seling si Ovi pe covorul rosu la Eurovision

Paula Seling si Ovi au participat la ceremonia de deschidere a editiei din acest an a concursului Eurovision. Cei doi artisti romani si-au facut aparitia pe covorul rosu imbracati la patru ace. Iata ce haine au ales sa poarte.

Paula Seling si Ovi, pregatiti sa castige un loc in finala Eurovision! Asculta toate piesele semifinalei 2!

Emotii mari pentru Romania in aceasta seara, in cadrul celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision. Artistii romani se vor lupta pentru un loc in finala de sambata a concursului cu piesa Miracle. Puteti urmari concursul in transmisiune directa pe TVR incepand cu ora 20:00.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )