Libnet.ro
UNICEF

12:45

TVR anunta un nou caz de coronavirus in institutie

B1 B1,
TVR anunta un nou caz de coronavirus in institutie

Inca un angajat al Televiziunii publice a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Este al saselea angajat al TVR infectat cu noul coronavirus de la inceputul epidemiei in tara noastra. in. continuă pe B1

TVR a anuntat un al saselea caz de coronavirus in institutie

Un al saselea angajat al Televiziunii publice a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19, a anuntat SRTv. Cazurile nu ar avea legatura intre ele.

Un nou caz de COVID-19 la Acces Direct. Filmarile au fost oprite

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite dupa ce a fost confirmat un nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii de la Antena 1.

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite in urma unui nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii

Au fost oprite filmarile pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anuntul vine la aproximativ o saptamana de cand Vulpita si Viorel, vedetele show-ului in acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.

Lovitura pentru Antena 1. Acces Direct suspenda filmarile. Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat in randul echipei, dupa Vulpita si Viorel

Filmarile emisiunii Acces Direct au fost suspendate pentru moment. in randul echipei de productie s-a descoperit un alt caz de COVID-19, dupa cele doua rezultate pozitive ale Veronicai Vulpita) si Viorel de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )