Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR deschide sesiune de finantare de 2,4 milioane lei pentru productia nationala de filme

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TVR deschide sesiune de finantare de 2,4 milioane lei pentru productia nationala de filme

Televiziunea Romana, singura institutie media care contribuie la Fondul Cinematografic National cu 15% din veniturile incasate din publicitate, deschide sesiunea de finantare, conform OG nr. Producatorii independenti de film din Romania pot. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 52 milioane lei pentru modernizarea iluminatului public din Parcul Herastrau

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 52 milioane lei pentru modernizarea iluminatului public din Parcul Herastrau si implementarea unui sistem de monitorizare video. Durata de implementare este de 8 luni, din care doua luni proiectarea. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici este primul pas in realizarea proiectului.

DUPA CE INITIAL FUSESE VEHICULATA SUMA DE 238 MILIOANE DE LEI Statul vrea 485 milioane lei de la Nuclearelectrica

Statul Roman, prin Ministerul Energiei, a adaugat pe ordinea de zi a Convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor Nuclearelectrica SNN), ce va avea loc in data de 10 decembrie, solicitarea privind repartizarea a 485,4 milioane de lei sub forma de dividende suplimentare, suma mai mare decat cea comunicata in data de 8 noiembrie 2018, cand conducerea companiei a anuntat convocarea actionarilor la solicitarea Ministerului Energiei, pentru a aproba repartizarea de dividende suplimentare in suma de 238 de milioane de lei, se arata in comunicatul companiei publicat ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DEZBATERE Bugetele institutiilor Primariei Capitalei care organizeaza concerte, trguri si festivaluri au depasit 200 milioane lei n 2018

Primaria Capitalei organizeaza evenimentele culturale din Bucuresti concerte, targuri, festivaluri, expozitii) in principal prin trei mari institutii din subordine: CREART, PROEDUS si ARCUB. De cand a venit Gabriela Firea la conducerea Primariei Capitalei, bugetul acestora a crescut exponential. Daca in 2014 cele trei aveau cumulat un buget de 83 milioane lei, in 2016 au ajuns la 102 milioane lei, in 2017 la 154 milioane lei, iar in 2018 la 213 milioane lei. Intra in articol pentru a participa la un sondaj HotNews. ro.

Patria Bank si-a majorat capitalul social cu 37 milioane lei

Patria Bank PBK) si-a majorat capitalul social cu circa 37,37 milioane de lei, pana la 311,53 milioane de lei, prin emiterea unui numar de 373,67 milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu, operatiunea de piata fiind inregistrata ieri la Depozitarul Central, informeaza institutia de credit printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFP a atras, ieri, 40 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 40 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 693,9 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 35 de luni, la un randament mediu de 4,05% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de Agerpres.

O firma din Timisoara lucreaza la realizarea unei bio-imprimante 3D care sa salveze bolnavii de cancer. Proiect de peste 5,6 milioane lei

Firma timsoreana producatoare de imprimante 3D, Symme3D, se alatura unui consortiu european pentru a lansa un proiect de dezvoltare a unor bio-imprimante 3D pentru a crea componente de organe umane care sa-i ajute pe bolnavii de cancer si in special pe cei care sufera de disfunctii pancreatice. Proiectul este in valoare 5,63 milioane de lei.

CFR Marfa - posibil prejudiciu de peste 19 milioane lei

Corpul de control al ministrului Transporturilor, Lucian Sova, a constatat, in urma unor verificari la CFR Marfa, ca societatea ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei licitatii pentru transport de carbune, informeaza astazi ministerul de resort.

IPOTEZA: CFR Marfa - prejudiciu de peste 19 milioane lei

Corpul de control al ministrului Transporturilor, Lucian Sova, a constatat, in urma unor verificari la CFR Marfa, ca societatea ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei licitatii pentru transport de carbune, informeaza astazi ministerul de resort.

Noi probleme la CFR Marfa: Posibil prejudiciu de 19 milioane lei n urma unei licitatii pentru transport de carbune

Corpul de Control al ministrului Transporturilor a constatat, in urma unor verificari la Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa S. A, ca institutia ar fi pierdut un posibil profit in valoare de peste 19 milioane de lei, in urma unei licitatii pentru transport de carbune. CFR Marfa va pierde o cota importanta de piata si ar putea intra chiar in faliment, in cazul in care Comisia Europeana constata, in urma investigatiei pe care o deruleaza, ca operatorul feroviar a primit ajutor de stat ilegal, declara in octombrie un oficial din Consiliul Concurentei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )