Libnet.ro
UNICEF

00:07

TVR a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu, acum candidat la prezidentiale, programate pentru weekend. PACALA SE iNTOARCE!

B1 B1,
TVR a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu, acum candidat la prezidentiale, programate pentru weekend. PACALA SE iNTOARCE!

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce, anunta paginademedia. ro. Programarea celor doua. continuă pe B1

Pacala se intoarce. TVR International a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu programate pentru weekend

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce. Schimbarea are loc dupa ce presa a semnalat coincidenta ca TVRi sa programeze in zile consecutive filme cu un actor care tocmai isi anuntase dorinta de a candida la presedintie.

TVR a scos din grila doua filme cu Mircea Diaconu, acum candidat la presedintie. Cum explica postul public decizia

Televiziunea Romana a inlocuit in grila de weekend a TVR International doua filme cu actorul Mircea Diaconu 69 de ani), acum candidat la prezidentiale, cu alte productii.

Victor Ponta: Cred ca Mircea Diaconu este un candidat altfel in alegerile prezidentiale

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, considera ca fostul europarlamentar Mircea Diaconu reprezinta un candidat altfel in alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Eu cred ca domnul Diaconu.

Norica Nicolai anunta ca va coordona campania lui Mircea Diaconu. Despre ruperea coalitiei: Cata vreme PSD a fost condus de Dragnea, s-a mimat colaborarea

Liderul ALDE Norica Nicolai a anuntat ca va coordona campania electorala a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Fostul europarlamentar a mai sustinut ca ALDE a decis sa iasa de la guvernare abia acum pentru ca partidul a sperat intr-o colaborare reala cu PSD dupa plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea social-democratilor.

Mircea Diaconu, despre candidatura la prezidentiale: Sunt inervat. E o mica mare diferenta

Mircea Diaconu a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre motivul pentru care a hotarat sa candideze la prezidentiale. Nu m-am enervat cand am decis sa candidez, sunt inervat, e o mica mare.

Protocol electoral ALDE-Pro Romania: Grupuri de sprijin pentru Mircea Diaconu

Grupuri de sprijin pentru candidatul la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu vor fi stabilite la n.

Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai sunt cei doi copresedinti ai aliantei electorale Pro Romania-ALDE pentru sustinerea candidaturii lui Mircea Diaconu

Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai sunt cei doi copresedinti ai Aliantei electorale Pro Romania - ALDE pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, a anuntat Victor.

Doua filme cu Mircea Diaconu, programate in acest weekend la TVR International

TVR International a anuntat, luni, ca la sfarsitul acestei saptamani va difuza doua filme din anii 80 in care joaca Mircea Diaconu, actor care si-a anuntat dorinta de a candida la presedintie, dupa cum semnaleaza Newsweek, apreciind ca e vorba despre o coincidenta. TVRi promoveaza filmele ca fiind realizate de acelasi regizor, Virgil Calotescu.

Goana dupa candidat! Calin Popescu Tariceanu se retrage de la alegerile prezidentiale. Mircea Diaconu, in carti pentru Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, sustin surse din cadrul ALDE. Anuntul oficial ar urma sa fie facut in sedinta Biroului Politic Central, de la ora 16:00. Mircea Diaconu ar fi in carti pentru Palatul Cotroceni, urmand sa fie sustinut de ALDE si Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu se retrage de .

PONTA, INAINTEA SEDINTEI CONDUCERII PRO ROMANIA: Discutam daca punem candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca in sedinta conducerii partidului se va discuta daca formatiunea va avea candidat propriu la prezidentiale sau il va sustine pe Mircea Diaconu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )