Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter blocheaza Marea Britanie si spionii MI5 de la a fura datele utilizatorilor sai!

B1 B1,
Twitter blocheaza Marea Britanie si spionii MI5 de la a fura datele utilizatorilor sai!

Twitter a blocat guvernul britanic si spionii sai domestici de la MI5 de la a accesa datele de cont ale unor potentiali teroristi, potrivit The Telegraph, citat de RT. Twitter impiedicapolitia si. continuă pe B1

Twitter blocheaza Marea Britanie si spionii MI5 de la a fura datele utilizatorilor sai!

Twitter a blocat guvernul britanic si spionii sai domestici de la MI5 de la a accesa datele de cont ale unor potentiali teroristi, potrivit The Telegraph, citat de RT. Twitter impiedicapolitia si.

Grindeanu: Romania va ramane aliata cu Marea Britanie, indiferent de pozitia tarii in raport cu UE, pentru ca drepturile romanilor din insula sa fie protejate in continuare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la prima reuniunea a Comitetul interministerial pentru Brexit care are loc la Palatul Victoria, ca Romania va ramane aliata cu Marea Britanie, indiferent daca tara va fi in afara sau in interiorul UE, scrie News. ro. Acesta a subliniat ca masura este necesara pentru ca drepturile romanilor care traiesc, muncesc sau invata in Marea Britanie sa fie protejate in continuare.

Caz unic in Marea Britanie! Unui copil de 11 ani care suferea de epilepsie i-a fost prescris un tratament cu marijuana

Un copil de 11 ani din Marea Britanie care sufera de epilesie trebuie sa urmeze un tratament care implica marijuana medicinala. Parintii baiatului, pe nume Billy, au facut eforturi uriase pentru ca acesta.

Alegerile anticipate din Marea Britanie se transforma intr-un referendum privind un Brexit dur sau flexibil

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie din 8 iunie a inceput neoficial cu dispute pe subiectul care a dominat viata politica din aceasta tara in ultimul an, iesirea din Uniunea Europeana, mai precis cum sa fie negocierile dure sau flexibile.

Fiscul se dezlantuie asupra FOTBALULUI din Marea Britanie si Franta: ARESTARI la celebre cluburi profesioniste suspecte de frauda

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala.

Operatiune ampla a fiscului in fotbalul profesionist din Franta si Marea Britanie, mai multe arestari

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala britanica, citata de AFP.

Nestle elimina 300 de locuri de munca in Marea Britanie si muta productia in Polonia

Producatorul elvetian de dulciuri Nestle a anuntat, marti, ca intentioneaza sa elimine aproape 300 de locuri de munca in Marea Britanie, pe masura ce productia biscuitilor marca Blue Riband va fi mutata in Polonia, devenind ultimul producator de alimente si bauturi care decide sa isi reduca operatiunile din Regatul Unit, in conditiile in care acesta se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce masuri va lua premierul Sorin Grindeanu

Romania va ramane prietena si aliata cu Marea Britanie, indiferent de locul pe care aceasta tara il va avea in afara sau in interiorul Uniunii Europene, a afirmat marti premierul.

Avertismentul socant transmis de un parlamentar rus. Marea Britanie va fi stearsa de pe harta

Marea Britanie va fi stearsa de pe harta in cazul in care va intra intr-un razboi nuclear cu Rusia, a avertizat un parlamentar rus, ca reactie la declaratii ale ministrului britanic al.

Parlamentar rus: Marea Britanie va fi stearsa de pe fata pamantului daca va intra intr-un conflict nuclear cu Rusia

Marea Britanie va fi stearsa de pe fata pamantului daca va intra intr-un conflict nuclear cu Rusia, a amenintat un politician rus, ca reactie la declaratii ale ministrului britanic al Apararii, Michael Fallon, care a evocat posibilitatea folosirii armelor atomice in cazul unui conflict.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )