Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter a inchis 360.000 de conturi din cauza unor amenintari sau pentru apologia terorismului

Adevărul Adevărul,
Twitter a inchis 360.000 de conturi din cauza unor amenintari sau pentru apologia terorismului

Twitter a anuntat joi ca a inchis, incepand de la jumatatea lui 2015, aproximativ 360. 000 de conturi, din cauza unor amenintari sau apologiei actelor teroriste, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Cursa anulata de TAROM, din cauza unor probleme tehnice

Cursa Tarom RO 416 Madrid - Bucuresti, care avea la bord 138 de pasageri, a fost anulata miercuri din cauza unei probleme tehnice minore, aceasta urmand sa decoleze de la Madrid joi dimineata, la ora 7,30, a de.

Comuna cu un singur politist a devenit parca un teritoriu salbatic din cauza unor barbati cu antecedente penale (VIDEO)

Localitatea Ciobanu din judetul Constanta pare a fi desprinsa din filmele din Vestul Salbatic. Trei barbati cunoscuti pentru antecedentele lor penale au semanat teroare printre locuitori. Cei trei conduc masini.

A ratat o medalie la Rio din cauza penisului: Japonezul Hiroki Ogita, impiedicat de organul sexual la proba de saritura cu prajina (FOTO)

Japonezul Hiroki Ogita a ratat ocazia de a castiga o medalie olimpica din cauza. penisului. in timpul concursului de sarituri cu prajina, acesta a ratat incercarea la 5,3 metri, deoarece dupa.

VIDEO! A ratat medalia la Olimpiada din cauza penisului prea mare!

Exista si cazuri in care barbatii si-ar dori sa aiba un penis mai mic, iar acest lucru cu siguranta l-a simtit pe pielea lui japonezul Hiroki Ogita, care a ratat calificarea in finala sa saritura in inaltime si o posibila medalie din cauza unui incident hilar si nefericit.

Un avion Wizz Air, care trebuia sa aterizeze la Sibiu, a fost redirectionat din cauza conditiilor meteo. O alta cursa a fost anulata

Aeronava de la Londra Luton) care trebuia sa soseasca miercuri la ora 18. 50 la Sibiu, a fost redirectionata pentru aterizare pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza conditiilor meteo, a anuntat Nicoleta.

Restrictii la furnizarea apei potabile din cauza secetei. Anuntul companiei de apa

Compania de Apa Targoviste Dambovita CATD) anunta restrictii cu privire la furnizarea apei potabile in judet, din cauza secetei, indicand doua localitati cu probleme majore, respectiv.

5 motive din cauza carora acumulam grasime pe abdomen

Grasimea de pe abdomen este mereu o veste proasta si nu numai pentru ca ne incurca vara la mare, ci pentru ca din ce in ce mai multe studii sugereaza ca dimensiunea marita a taliei reprezinta un factor de risc pentru mai multe afectiuni serioase. Principalul vinovat este grasimea viscerala. Care sunt cele 5 motive din cauza carora acumulam grasime pe abdomen?.

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana din cauza ploii torentiale

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, la ora transmiterii acestei stiri, pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, din cauza numarului mare de masini, dar si a ploii torentiale,.

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

Coreea de Nord reia productia de plutoniu si avertizeaza ca testele nucleare vor continua din cauza SUA

Coreea de Nord a reluat productia de plutoniu si nu intentioneaza sa inceteze teste nucleare din moment ce considera ca exista amenintari din partea Statelor Unite, relateaza agentia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )