Libnet.ro
UNICEF

12:30

Twitter va interzice reclamele politice pe platforma sa, in contrast cu politica Facebook

Adevărul Adevărul,
Twitter va interzice reclamele politice pe platforma sa, in contrast cu politica Facebook

Twitter a anuntat miercuri ca incepand din 22 noiembrie va interzice toate reclamele politice pe platfoma sa, pe fondul presiunilor la care sunt supuse retelele sociale de a bloca tentativele de influentare a alegerilor prin intermediul informatiilor false, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Twitter interzice in totalitate reclamele politice de pe platforma sa in contextul scandalului privind influentare a alegerilor prin intermediul informatiilor false

Reteaua de socializare Twitter a anuntat ca va interzice toate reclamele politice de pe platforma sa din 22 noiembrie, conform Reuters. Aceasta decizie vine pe fondul presiunilor tot mai mari puse pe seama.

Pentru Facebook sunt o mina de aur, dar reclamele politice dispar complet de pe Twitter

Reclamele politice din timpul campaniilor electorale sunt o sursa semnificativa de profit pentru retelele sociale, dar se pare ca unii au decis sa se retraga din acest talmes balmes al.

Twitter interzice toate formele de publicitate electorala

Twitter va interzice publicitatea politica in toata lumea, sustinand ca vizibilitatea in fata oamenilor pentru asemenea mesaje ar trebui castigata, nu cumparata, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )