Libnet.ro
UNICEF

20:15

Twitter suspenda permanent contul lui Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Twitter suspenda permanent contul lui Donald Trump

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump, invocand riscurile incitarii la violenta din partea presedintelui american in exercitiu, la doua zile dupa violentele declansate de sustinatorii sai care au luat cu asalt cladirea Capitoliului timp de mai multe ore, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Twitter a suspendat definitiv contul lui Donald Trump

Twitter a suspendat definitiv, vineri, contul presedintelui SUA, Donald Trump, din cauza riscului de incitare in continuare la violenta.

Facebook si Twitter au blocat conturile lui Donald Trump

Twitter si Facebook au blocat conturile lui Donald Trump si au sters mai multe postari de-ale sale, dupa ce presedintele in exercitiu al SUA a pus la indoiala rezultatul alegerilor prezidentiale americane si.

Cum a reactionat Donald Trump cand a aflat ca a fost blocat permanent de Twitter

Presedintele american in exercitiu, Donald Trump, si-a pierdut cumpatul cand a aflat ca Twitter i-a suspendat permanent contul, spun surse din cadrul administratiei prezidentiale.

Contul de Twitter al lui Donald Trump, inchis definitiv pentru incitare la violenta

Platforma Twitter a suspendat permanent contul presedintelui inca in functie al SUA,Donald Trump,invocand incitarea la violenta, dupa ceprotestul sustinatorilor sai a degenerat in.

Donald Trump a fost blocat permanent de Twitter. Exista riscul de incitare in viitor la violenta

Twitter a transmis ca i-a suspendat permanent contul presedintelui in exercitiu al Statelor Unite, Donald Trump, invocand faptul ca postarile acestuia incita la violente.

Donald Trump a reactionat pe contul oficial POTUS dupa ce Twitter l-a eliminat de pe platforma. Compania a inchis conturi ale adeptilor QAnon

La cateva ore dupa ce Twitter a anuntat suspendarea permanenta a contului sau personal in urma asaltului sustinatorilor acestuia asupra Capitoliului, presedintele in exercitiu Donald Trump a reactionat pe contul prezidential POTUS denuntand politica companiei de a cenzura libertatea de exprimare. Twiter a inchis de asemenea conturi unde se distribuia continut al miscarii conspirationiste Qanon.

Cand va fi deblocat contul de Twitter al lui Donald Trump

Retelele de socializare Twitter, Facebook, Youtube si Snapchat au blocat sau au sanctionat conturile presedintelui Donald Trump in urma mesajelor publicate pe 6 ianuarie, care au dus la proteste unde mii de.

Pentru ca i-a fost suspendat contul, Donald Trump isi face el Twitterul lui...

Dupa ce Twitter i-a suspendat contul personal presedintele american Donald Trump a declarat ca ar pu.

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era.

Donald Trump nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-o postare scurta pe Twitter, ca nu va part.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )