Libnet.ro
UNICEF

05:00

Twitter a suspendat mai multe conturi ale unor utilizatori care au hartuit o actrita de culoare din Ghostbusters

Adevărul Adevărul,
Twitter a suspendat mai multe conturi ale unor utilizatori care au hartuit o actrita de culoare din Ghostbusters

Twitter a anuntat, marti, ca a suspendat permanent mai multe conturi ale unor utilizatori, pentru abuz si hartuire la adresa actritei de culoare Leslie Jones, care a aparut in filmul Vanatorii de fantome/ Ghostbusters, dupa ce artista a anuntat, luni, ca va parasi reteaua de socializare. continuă pe Adevărul

Cum sa faci ceapa pane: mai multe variante ale aceleiasi delicioase retete

Ceapa pane este un aperitiv mai putin cunoscut, dar foarte apreciat de cei care l-au gustat. Este delicioasa langa sos alb cu usturoi sau ketchup, ca garnitura sau in salate.

Hackerul care a facut publice datele personale ale unor celebritati si oficiali, condamnat la un an de inchisoare

Mir Islam, un hacker din SUA care a facut publice datele personale ale unor vedete si oficiali, a fost condamnat la doi ani de inchisoare, relateaza BBC. El mai este acuzat de apeluri telefonice false, care au dus la luarea cu asalt a locuintelor vedetelor, angajatilor federali si persoane publice, de catre politie.

FOTO: Mai multe nave militare romanesti participa la exercitiul multinational SEA BREEZE 16

Mai multe nave militare romanesti participa, incepand de luni, la exercitiul multinational SEA BREEZE 16, coordonat de Comandamentul Fortelor Navale ale SUA in Europa NAVEUR) si de Fortele Navale Ucrainene, in raioane de instructie de pe teritoriul Ucrainei, in apele teritoriale ucrainene si in apele internationale ale Marii Negre.

SOC iN MEDIA! Mai multe jurnaliste, hartuite SEXUAL de sef: Directorul executiv negociaza parasirea institutiei (VIDEO)

Mai multe prezentatoare tv si-au reclamat seful dupa ce, sustine acestea, au fost hartuite sexual. O ancheta este in desfasurare in acet moment. Cazul vizeaza unul dintre cele mai importante.

Serviciul Vamal a lansat Coridorul Verde si Rosu la mai multe posturi de frontiera

Serviciul Vamal a lansat doua coridoare de trecere Coridorul Verde si Coridorul Rosu la mai multe posturi de frontiera. Acestea au fost initiate la posturile vamale Sculeni, Leuseni, Giurgiulesti si Tudora. Sistemul de coridoare are drept scop accelerarea traficul de marfuri si pasageri.

Mai multe calugarite au aparut pe o plaja. Lumea a ramas muta in fata a ceea ce urmat

Turistii de pe o plaja din Polonia au ramas muti de uimire atunci cand s-au trezit cu mai multe calugarite care au aparut din senin, relateaza Agentia de presa Catolica. Maicile din ordinul Sfintei.

Posibil atentat islamist intr-un tren din Germania: Un adolescent afgan a atacat cu un cutit si un topor mai multe persoane. Trei sunt in stare grava. Atacatorul a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Un adolescent afgan de 17 ani a atacat mai multe persoane intr-un tren din Germania, in landul german Bavaria, cu un cutit si un topor, reusind sa raneasca patru persoane, dintre care trei sunt i.

Mai multe restrictii de circulatie pentru 20 iunie in Bucuresti

Circulatia va fi restrictionata de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, pe data de 20 iulie, pe mai multe artere din Capitala pentru a se permite desfasurarea unei ceremonii militare si religioase.

Tot mai multe televizoare alb-negru

O gospodarie din 100 detinea un televizor alb-negru, anul trecut, cele mai multe fiind in gospodariile agricultorilor, se arata intr-o publicatie a Institutului National de Statistica INS .

Serafim Urechean: Daca ar fi un om competent in fruntea Ministerului Educatiei, el ar atrage mult mai multe surse financiare

Presedintele Curtii de Conturi din Republica Moldova, Serafim Urechean, s-a aratat nemultumit marti, 19 iulie, in cadrul unei sedinte a Curtii de Conturi, pe activitatea conducerii Ministerului Educatiei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )