Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter: Trump nu va face parte din grupul de testare pentru mesajele de 280 de caractere

România Liberă România Liberă,
Twitter: Trump nu va face parte din grupul de testare pentru mesajele de 280 de caractere

Donald Trump, hiper activ pe Twitter, nu va face parte dintre utilizatorii autorizati sa testeze extinderea mesajelor tweet la 280 de caractere, a precizat reteaua sociala americana. continuă pe România Liberă

RADIOCOM: Nu vom face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SA SNR), companie cunoscuta si sub denumirea Radiocom, nu va face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), ne-a declarat, recent, domnul Eugen Brad, directorul general al companiei.

VIDEO Sefa DNA, cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara. Anterior, Laura Codruta Kovesi l-a acuzat pe inspectorul-sef al IJ ca face parte din Masonerie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca, in ultimul an si jumatate, a avut foarte multe controale din partea Inspectiei Judiciare.

Presedintele american, in dificultate pe social-media: Trump, interdictie pe Twitter pentru mesaje extinse

Presedintele american Donald Trump nu va face parte din grupul de utilizatori ai Twitter carora li se va extinde numarul de caractere destinat mesajelor de pe platforma sociala, potrivit France 24, citat de.

Presedintele american, in dificultate pe social-media: Trump, interdictie pe Twitter pentru mesaje extinse

Presedintele american Donald Trump nu va face parte din grupul de utilizatori ai Twitter carora li se va extinde numarul de caractere destinat mesajelor de pe platforma sociala, potrivit France 24, citat de.

Dragnea: Fiul meu nu a facut parte din nicio firma care sa administreze lacul Belina

Liviu Dragnea a afirmat luni ca fiul sau, Stefan Valentin Dragnea, nu a facut parte din nicio firma care sa administreze Lacul Belina, a carui trecere in administrarea consiliului local Teleorman face acum obiectul unui dosar DNA.

Ce firme se lupta pe contractul de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA: Siveco, Telekom si ST in asociere cu firme din grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Firma ST Romania, in asociere cu Teamnet World Professional, avand ca tert sustinator pe Ymens Teamnet, firme din grupul Teamnet fondat de urmaritul penal Sebastian Ghita, au depus oferta pentru contractul estimat la peste 21,2 milioane euro care vizeaza dezvoltarea si mentenanta pentru urmatorii 3 ani a sistemului IT al APIA care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor. O alta oferta a fost depusa de Siveco Romania, iar cea de-a treia oferta a fost depusa de Telekom Romania Communications fostul Romtelecom), avand subcontractori pe Best Internet Security si Trendcadis Corp si tert sustinator pe Soft Business Union. APIA a cheltuit peste 55,5 milioane euro in ultimii 11 ani pe dezvoltarea si mentenanta sistemului IT care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor, principalele firme beneficiare fiind Siveco Romania si Teamnet International. Siveco si Intrarom au fost amendate recent cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) de catre Consiliul Concurentei, pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica de Agentia de Plati si Interventie pentru A. A) in anul 2008, pentru atribuirea acordului - cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

O noua presupusa victima a lui Pomohaci a rupt tacerea! La 13 ani faceam parte din haremul lui

Un nou tanar rupe tacerea cu privire la fostul preot Pomohaci. Tanarul, pe nume Cristi, sustine ca la varsta de 13 ani facea parte din haremul lui Cristian Pomohaci. La 13.

Kovesi, dezvaluri de ultima ora despre seful Inspectiei Judiciare: A facut parte din masonerie si nu a scris in declaratia de interese

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a facut noi dezvaluiri despre seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru. Sefa directiei anticoruptie a afirmat ca procurorul nu a precizat ca a facut parte din.

Declaratii socante ale unui fost consilier de la Casa Alba: Romania face parte dintr-un mare plan nuclear al Chinei! Ar trebui sa ne sperie pana in maduva oaselor

Un fost consilier-adjunct al Securitatii Nationale din timpul presedintiei lui George W. Bush, Mark Pfeifl sustine intr-o analiza pe care a publicat-o in National Interest, ca autoritatile.

VIDEO Kovesi: Seful Inspectiei Judiciare a facut parte din masonerie, nu a spus acest lucru intr-o declaratie de interese. Dosarul a fost clasat / Ni s-au prezentat niste concluzii preliminare ale controlului la DNA, nu avem motive sa ne ingrijoram

Laura Codruta Kovesi a spus, intr-un interviu in direct la Europa FM, ca la DNA se simte ca este un asalt pe justitie si ca se fac sesizari false la Inspectia Judiciara. Sefa DNA a declarat ca Directiei Anticoruptie i s-au prezentat concluzii preliminare ale controlului la DNA si ca nu avem motive sa ne ingrijoram. Kovesi a afirmat si ca Directia a primit o plangere privind faptul ca Lucian Netejoru a omis sa treaca in declaratia de interese ca face parte din masonerie, dar cauza a fost clasata pentru ca fapta s-a prescris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )