Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tyson Fury a anuntat ca se retrage din box, dupa ce a fost prins dopat cu cocaina

B1 B1,
Tyson Fury a anuntat ca se retrage din box, dupa ce a fost prins dopat cu cocaina

Tyson Fury, campionul mondial britanic la box, la categoria grea, a anuntat luni, pe contul sau de Twitter ca se retrage din box. Anuntul a fost facut la numai cateva zile dupa ce a fost dezvaluit faptul. continuă pe B1

Rasturnare de situatie. Anuntul facut de Tyson Fury, dupa ce si-a anuntat retragerea din box

Controversatul campion mondial britanic la categoria grea Tyson Fury a anuntat luni ca de fapt nu se va retrage din activitatea sportiva, si asta la doar cateva ore dupa ce scrisese pe Twitter ca pune capat.

UPDATE Dupa ce a anuntat ca se va retrage din boxul profesionist, Tyson Fury s-a razgandit: Eu sunt aici pentru a ramane

Tyson Fury, campion mondial al greilor, si-a anuntat, luni, pe Twitter, retragerea din boxul profesionist. La cateva ore distanta de la postarea primului mesaj, Fury a revenit asupra deciziei sale si a precizat ca nu se va retrage.

Pugilistul britanic Tyson Fury, depistat pozitiv cu cocaina la un control de rutina

Pugilistul britanic Tyson Fury a fost depistat pozitiv la cu cocaina, la un control de rutina din data de 22 septembrie 2016, informeaza ESPN. Campion mondial la categoria grea,, Fury, in varsta.

Box: Tyson Fury ar fi fost depistat pozitiv la cocaina

Campionul greilor la box Tyson Fury, care a amanat recent revansa prevazuta cu fostul campion Wladimir Klitschko in 29 octombrie, ar fi fost detectat pozitiv la cocaina, in cadrul unui test antidoping, scrie ESPN.

Tyson Fury, depistat pozitiv. A luat cocaina si risca sa piarda toate centurile

Britanicul Tyson Fury a fost depistat pozitiv la cocaina si ar putea pierde toate centurile mondiale pe care le detine dupa victoria cu Vladimir Klitschko din 2015, anunta ESPN.

Tyson Fury si-a anuntat retragerea din boxul profesionist

Campionul mondial al greilor Tyson Fury, depistat pozitiv cu cocaina, si-a anuntat, luni, retragerea din boxul profesionist, printr-un mesaj postat pe retelele de socializare, bogat in expresii.

Lovitura de teatru in lumea boxului. Tyson Fury a fost depistat dopat si risca sa piarda toate centurile

Tyson Fury, 28 de ani, a fost depistat pozitiv cu cocaina, anuntaESPN, iar campionul mondial WBA, WBO si IBO la categoria grea risca sa isi piarda toate centurile, transmite GSP. Britanicul a.

Drama la nastere: Ancheta la Spitalul din Focsani, dupa ce un bebelus a murit la cateva ore dupa ce a venit pe lume

Ancheta la Spitalul judetean din Focsani, dupa ce un bebelus a murit la cateva ore de la nastere. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani au deschis un dosar de cercetare penala in re.

Un vicepresedinte al organizatiei de tineret ALDE spune ca a fost exclus din partid dupa ce a trimis o scrisoare prin care cerea ca cei cu probleme penale sa nu candideze

Catalin Frangulea, vicepresedinte al Organizatiei de Tineret a ALDE, a anuntat ca a fost exclus din partid, in urma scrisorii deschise adresate liderilor TLDE prin care le cerea sa sustina introducerea unor criterii de integritate pentru candidatii partidului la parlamentare, Frangulea apreciind ca Alianta Liberalilor si Democratilor s-a transformat in Alianta Dictatura Penalilor, transmite News. ro.

Cum arata actorii din Titanic dupa 20 de ani

Au trecut 19 ani de la aparitia filmului Titanic, unul dintre cele mai iubite si celebre filme din toate timpurile. De aproape 2 decenii, filmul acesta e pe placul tuturor generatiilor, pentru ca este.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )