Libnet.ro
UNICEF

14:15

Uber angajeaza fostul presedinte al autoritatii pentru siguranta transporturilor din SUA

Hotnews Hotnews,
 Uber angajeaza fostul presedinte al autoritatii pentru siguranta transporturilor din SUA

Un fost presedinte al Comisiei Nationale pentru Siguranta Transporturilor NTSB) din Statele Unite ofera consultanta in domeniul sigurantei pentru Uber, in urma unui accident fatal produs in Arizona in care a fost implicat un automobil autonom al startup-ului. continuă pe Hotnews

Un tanar cazut intr-o gropa de 4 metri din centrul Bistritei a fost salvat de fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean

Incident neobisnuit in centrul Bistritei luni noaptea. Un tanar care are in jur de 25-30 de ani, a cazut intr-o groapa adanca de 4 metri, realizata de furnizorul de apa, pentru o interventie. Acesta a fost salvat chiar de catre fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, care locuieste in zona si a auzit bufnitura din casa.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost externat dupa aproape doua saptamni de spitalizare

Fostul presedinte al Statelor Unite, George H. Bush, in varsta de 93 de ani, a parasit vineri spitalul din Houston unde a fost internat timp de aproape doua saptamani pentru tratarea unei infectii care s-a raspandit in sange, a precizat un purtator de cuvant al familiei, citat de Reuters, anuntaAgerpres.

Fostul presedinte al CCRAugustin Zegrean a salvat un tanar care a cazut intr-o groapa adanca de patru metri

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei, a salvat, in noaptea de luni spre marti, un tanar care a cazut intr-o groapa adanca de patru metri. Desi groapa sapata de.

Fostul presedinte al CCR a salvat un tnar cazut ntr-o groapa sapata de muncitorii de la canalizare

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a salvat, in noaptea de luni spre marti, un tanar care a cazut intr-o groapa adanca de patru metri sapata de muncitorii de la canalizare, in apropierea casei sale, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )