Libnet.ro
UNICEF

18:00

Uber anunta data la care va intra in Cluj Napoca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Uber anunta data la care va intra in Cluj Napoca

Uber anunta lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca, in inima Transilvaniei, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare orase din Europa Centrala si de Est. Serviciul va fi disponibil pentru clujeni si turistii care viziteaza orasul incepand cu. continuă pe Wall-Street Ro

Uber ajunge si in Cluj-Napoca

Uber anunta lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca. Cluj-Napoca va deveni cel de-al doilea oras din Romania care va beneficia de serviciul oferit de Uber. Din cate se pare, acestava fi disponibil pentru clujeni si turistii care viziteaza orasul incepand cu prima saptamana din august,insa data exacta la careva deveni operational va fi anuntata in curand. Pana [].

Cat de mare a fost concurenta la admiterea la UMF Cluj. La specializarea Farmacie s-a intrat cu 10, dar si cu 5,01

Aproape 2. 100 de persoane au sustinut luni, 25 iulie, examenul scris de admitere la specializarea pe care vor sa o studieze la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca.

Podul imparatesei Sissi. Cine se afla in spatele construirii romanticului loc din Cluj, unde tinerii spun legaminte de amor

Podul Elisabeta din Cluj-Napoca este unul dintre simbolurile istorice cele mai cunoscute din oras. in ultimii ani, tinerii leaga acolo lacate, dupa modelul celebrului Pont des Arts din Paris.

Spectacole in memoria lui Radu Beligan. Proiectii speciale ale piesei Take, Ianke si Cadar la Cluj

Cinematografele Marasti si Dacia din Cluj-Napoca gazduiesc proiectii speciale ale piesei Take, Ianke si Cadar in memoria actorului Radu Beligan.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )