Libnet.ro
UNICEF

05:15

Uber si Google finanteaza cu 170 de milioane de dolari trotinetele electrice Lime

Hotnews Hotnews,
 Uber si Google finanteaza cu 170 de milioane de dolari trotinetele electrice Lime

Startup-ul american de transport cu trotinele electrice Lime, prezent si in Bucuresti, a anuntat joi ca a primit o finantare de 170 de milioane de dolari din partea unor investitori, printre care firma de ridesharing Uber si Alphabet, compania-mama a Google. De asemenea, Lime achizitioneaza un startup rival si isi numeste un nou CEO. continuă pe Hotnews

Nou fond de 157 milioane dolari pentru investitii in startup-uri tech

Startup-urile IT din Europa vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 157 milioane de dolari, lansat recent. Runa Capital Fund III cauta startup-uri in Europa si SUA.

Un site de telefoane SH a primit o finantare de 120 milioane dolari

Afacerile cu telefoane mobile second hand, reconditionate prind viteza la nivel international, iar acum un site francez pe care se vand gadget-uri la mana a doua a primit o runda de finantare de 120 de milioane de dolari.

VIDEO Elon Musk isi vinde casele. Cum arata vilele pentru care cere in total aproape 40 milioane dolari

Elon Musk a inceput sa isi vanda casele, asa cum a anuntat vineri pe Twitter. Doua dintre proprietati au fost scoase la vanzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate in exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )