Libnet.ro
UNICEF

21:30

Uber isi pierde licenta de functionare in Londra

Hotnews Hotnews,
 Uber isi pierde licenta de functionare in Londra

Uber nu va mai putea opera pe strazile Londrei dupa 30 septembrie, data cand ii expira licenta, a anuntat autoritatea Transport for London TfL) care a refuzat sa reinnoiasca licenta. Uber are 21 de zile pentru a face apel, compania anuntand ca va demara imediat procedurile. continuă pe Hotnews

Londra: Uber isi pierde licenta in cel mai mare fief al sau!

Uber nu va mai putea opera pe strazile Londrei dupa 30 septembrie, data cand ii expira licenta, a anuntat autoritatea Transport for London TfL) care a refuzat sa ii reinnoiasca.

Compania Uber a fost interzisa in Londra

Uber nu va mai putea opera in Londra, dupa ce compania nu va primi o licenta pentru transportul in comun Potrivit Business Insider, Transport for London TfL), agentia de stat care reglementeaza.

Vesti bune pentru soferi! Politistii nu vor mai putea folosi radarul in masini neinscriptionate

Politistii care folosesc radarul, dar nu poarta uniformele specifice si nu folosesc o masina cu insemnele politiei nu vor mai putea sanctiona soferi, potrivit unei propuneri legislative depuse la.

Andrian Candu: Dodon isi sapa singur groapa. S-ar putea ca Armata sa nu-l recunoasca in curand

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, afirma ca nu exista riscul ca Eugen Sturza sa nu fie recunoscut de Armata in cazul numirii sale in functie. Potrivit speakerului, mai curand exista probabilitatea ca Igor Dodon sa nu fie recunoscut de Armata, daca va continua sa boicoteze numirea in functie a unui nou ministru al Apararii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )