Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ucraina confirma incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau

Antena3 Antena3,
Ucraina confirma incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau

Ucraina a confirmat vineri incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau, pe la un post de frontiera controlat de separatistii prorusi din estul tarii, semnalata joi seara de jurnalisti britanici,. continuă pe Antena3

UPDATE. Ucraina CONFIRMA incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau. intre timp, convoiul cu ajutoare asteapta la granita

Blindate rusesti se deplasau, vineri dimineata, in sudul Rusiei, in apropiere de frontiera ucraineana si de locul in care sunt stationate aproape 300 de camioane cu ajutorul umanitar, relateaza AFP, conform Mediafax.

Ucraina a confirmat incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau

Ucraina a confirmat, vineri, incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau, pe la un post de frontiera controlat de separatistii prorusi din estul tarii, relateaza AFP. Un convoi militar rus a trecut.

UDPATE 2: O coloana de vehicule blindate rusesti a trecut granita in Ucraina, separat de convoiul umanitar. Ucraina confirma incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau. / Ministrul lituanian de externe: Avem informatii ca 70 de piese de echipa

23 de transportoare de vehicule blindate, camioane cu benzina si alte vehicule militare rusesti au trecut granita in Ucraina pe la un punct de frontiera din apropierea orasului rus Donetsk, joi, la ora locala 22:00, scriu publicatiile britanice TheGuardian si The Telegraph. Este o dovada de necontestat a implicarii Rusiei cu trupe militare in conflictul din Ucraina, scrie The Guardian. Ora 15:35: Ucraina confirma incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul sau, pe la un post de frontiera controlat de separatistii prorusi din estul tarii, semnalata joi seara de jurnalisti britanici, relateaza AFP. Un convoi militar rus a trecut frontiera pe la postul de trecere Izvarin, a declarat pentru AFP Oleksii Dmitraskivski, un purtator de cuvant al operatiunii militare ucrainene din est. Nu dispunem de informatii privind numarul de vehicule din acest convoi, a adaugat el. Ora 14:12: Ministrul lituanian de externe: Avem informatii ca 70 de piese de echipament militar rus au intrat in Ucraina in noaptea de joi spre vineri. Ora 11. 50 Armata ucraineana a anuntat ca operatiunea de verificare a convoiului a inceput deja, dar nu se stie cat va dura. Un oficial de frontiera a declarat ca io zona au fost desfasurati deja multi graniceri ucraineni, potrivit Reuters Ora 10. 15: Politisti ucraineni de frontiera au trecut granita in Rusia pentru a inspecta camioanele care transporta ajutoarele rusesti, transmite Reuters, citind un oficial ucrainean.

Militarii ucraineni au deschis focul asupra unui convoi militar rus intrat pe teritoriul tarii

Ucraina a deschis focul, vineri, dupa ce un convoi militar rus a intrat pe teritoriul sau, a declarat un purtator de cuvant militar, citat de AFP. Trupele ucrainene au localizat si au atacat vehiculele militare .

Ministerul rus al Apararii neaga informatiile privind trimiterea unui convoi militar rus in Ucraina

Igor Konacenkov, un oficial din Ministerul rus al Apararii a negat, vineri, informatiile privind trimiterea unui convoi militar rus in Ucraina,informeaza Mediafax.

Ucraina a deschis focul asupra unui convoi militar rus care a intrat pe teritoriul sau

Armata ucraineana a anuntat vineri ca a distrus majoritatea vehiculelor blindate ruse care au patruns in cursul noptii pe teritoriul ucrainean, Informatia este confirmata si de Presedintia Ucrainei, informeaza Mediafax.

Ministerul rus al Apararii neaga informatiile privind trimiterea unui convoi militar in estul Ucrainei

Ministerul rus al Apararii, reprezentat de generalul Igor Konacenkov, a negat, vineri, informatiile privind trimiterea unui convoi militar rus in Ucraina, relateaza AFP.

VIDEO Ucraina confirma ca un convoi militar rus a patruns pe teritoriul sau. / Ministrul lituanian de externe: Avem informatii ca 70 de piese de echipament militar rus au intrat in Ucraina

23 de transportoare de vehicule blindate, camioane cu benzina si alte vehicule militare rusesti au trecut granita in Ucraina pe la un punct de frontiera din apropierea orasului rus Donetsk, joi, la ora locala 22:00, scriu publicatiile britanice TheGuardian si The Telegraph. Este o dovada de necontestat a implicarii Rusiei cu trupe militare in conflictul din Ucraina, scrie The Guardian. Ora 15:35: Ucraina confirma ca un convoi militar rus a patruns pe teritoriul sau, pe la un post de frontiera controlat de separatistii prorusi din estul tarii, eveniment semnalat joi seara de jurnalisti britanici, relateaza AFP. Un convoi militar rus a trecut frontiera pe la postul de trecere Izvarin, a declarat pentru AFP Oleksii Dmitraskivski, un purtator de cuvant al operatiunii militare ucrainene din est. Nu dispunem de informatii privind numarul de vehicule din acest convoi, a adaugat el. Ora 14:12: Ministrul lituanian de externe: Avem informatii ca 70 de piese de echipament militar rus au intrat in Ucraina in noaptea de joi spre vineri. Ora 11. 50 Armata ucraineana a anuntat ca operatiunea de verificare a convoiului a inceput deja, dar nu se stie cat va dura. Un oficial de frontiera a declarat ca io zona au fost desfasurati deja multi graniceri ucraineni, potrivit Reuters Ora 10. 15: Politisti ucraineni de frontiera au trecut granita in Rusia pentru a inspecta camioanele care transporta ajutoarele rusesti, transmite Reuters, citind un oficial ucrainean.

Ucraina confirma: un convoi militar rus a intrat pe teritoriul sau

Un convoi militar rus a intrat in Ucraina pe la un post de frontiera controlat de separatistii prorusi din estul tarii, a confirmat vineri Kievul, dupa ce jurnalistii britanici au observat miscari de blindate la granita tarii, relateaza AFP.

UPDATE. VIDEO. Ucraina CONFIRMA o incursiune militara rusa pe teritoriul sau. Rusia neaga. Armata A DESCHIS FOCUL asupra unui convoi rusesc. Mai multi ministri de Externe din UE si NATO avertizeaza Rusia. Basescu si Biden au discutat despre interventia ru

Ucraina a deschis focul asupra unui convoi rusesc. Blindate rusesti se deplasau, vineri dimineata, in sudul Rusiei, in apropiere de frontiera ucraineana si de locul in care sunt stationate aproape 300 de camioane cu ajutorul umanitar, relateaza AFP, conform Mediafax. Rusia neaga aceste informatii. Traian Basescu si Joe Biden au discutat la telefon despre interventia Rusiei in Ucraina. Cei doi considera aceasta interventie drept o incalcare a reglementarilor internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )