Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din Comunitatea Statelor Independente

Hotnews Hotnews,
 Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din Comunitatea Statelor Independente

Ucraina a decis introducerea de vize de calatorie pentru cetatenii rusi, a anuntat miercuri secretarul Consiliului ucrainean de aparare si securitate nationala, Andrei Parubi, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Ucraina introduce vize pentru cetatenii rusi.

Administratia proeuropeana de la Kiev a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi care intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ucraina renunta la sefia CSI si vrea sa iasa din organizatie Am cerut Ministerului de Externe sa introduca vize de calatorie pentru cetatenii din Rusia, a declarat Andrei Parubi, secretarul Consiliului ucrainean pentru Securitatea Nationala si Aparare.

Ucraina introduce vize de calatorie pentru cetatenii rusi

Administratia proeuropeana de la Kiev a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi care intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina, informeaza AFP.

UPDATE Ucraina introduce vize de calatorie pentru cetatenii rusi si se retrage din CSI

Administratia proeuropeana de la Kiev a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi care intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina, informeaza AFP.

SURPRIZA Kievului pentru cetatenii rusi care intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina

Administratia proeuropeana de la Kiev a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi care intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina, informeaza AFP. Am cerut Ministerului de Externe sa introduca vize.

Ucraina a introdus vize de calatorie pentru cetatenii rusi

Administratia de la Kiev a decis, miercuri, introducerea de vize pentru cetatenii rusi. Am cerut Ministerului de Externe sa introduca vize de calatorie pentru cetatenii din Rusia, a declarat Andrei Parubi, se.

SUA: Rusia sa dialogheze imediat cu Ucraina.

Statele Unite au indemnat, miercuri, Rusia sa lanseze un dialog cu Ucraina pe tema situatiei unitatilor militare din Crimeea ocupate de forte proruse, relateaza Mediafax. Citeste si: FOTO: Kievul someaza autoritatile proruse din Crimeea sa-l elibereze pe comandantul fortelor navale. Ucraina introduce vize pentru cetatenii rusi si se retrage din CSI Eforturile sustinute ale Rusiei de a prelua controlul asupra infrastructurii militare ucrainene creeaza o situatie periculoasa, a avertizat Jay .

Radu Tudor: Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria

Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria, a declarat jurnalistul Radu Tudor, in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, comentand astfel intentia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )