Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ucraina: Doi militari rusi, capturati de batalionul Aidar in apropiere de linia frontului

România Liberă România Liberă,
Ucraina: Doi militari rusi, capturati de batalionul Aidar in apropiere de linia frontului

Armata ucraineana a anuntat ca a capturat doi militari rusi care luptau alaturi de rebeli prorusi in estul Ucrainei, langa orasul Sciastia din regiunea Lugansk, in apropiere de linia frontului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministru ucrainean: Rusia a incercat sa ii asasineze pe cei doi militari rusi capturati in Ucraina

Serviciile secrete ruse au incercat sa ii omoare pe cei doi militari rusi capturati in estul Ucrainei, sustine ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, potrivit Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe: Rusia a incercat sa ii asasineze pe cei doi militari rusi capturati in Ucraina

Serviciile secrete ruse au incercat sa ii omoare pe cei doi militari rusi capturati in estul Ucrainei, sustine ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, citat de Reuters. Klimkin nu a oferit insa detalii.

Batalionul Aidar a capturat doi militari rusi in estul Ucrainei

Un purtator de cuvant militar ucrainean, Andrii Lisenko, a anuntat duminica faptul ca doi militari rusi, care luptau alaturi de rebeli prorusi in estul Ucrainei, au fost capturati de catre Batalionul Aidar,.

Doi militari rusi au fost arestati in estul Ucrainei

Autoritatile de la Kiev au anuntat duminica arestarea a doi militari rusi in estul Ucrainei, acestia fiind banuiti ca sunt membri ai serviciilor de informatii ale armatei ruse GRU), transmit Reuters si.

Ucraina lanseaza acuzatii GRAVE la adresa Rusiei

Ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, a declarat ca serviciile secrete ruse au incercat sa ii omoare pe cei doi militari rusi capturati in estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Armata ucraineana a capturat doi soldati rusi

Armata ucraineana a declarat ca a capturat doi soldati rusi, care luptau alaturi de rebeli in estul Ucrainei, informeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )