Libnet.ro
UNICEF

14:45

UCRAINA: Doua eroine ale razboiului din estul tarii candideaza la alegerile legislative

România Liberă România Liberă,
UCRAINA: Doua eroine ale razboiului din estul tarii candideaza la alegerile legislative

Doua eroine ale razboiului din Ucraina, una umilita in public de separatistii prorusi pentru ca si-a asumat opiniile pro-Kiev, alta internata intr-un spital psihiatric din Rusia pentru ca a luptat impotriva lor, Irina Dovgan si Nadia Savcenko, au intrat in cursa pentru alegerile legislative. continuă pe România Liberă

Doua dintre fostele prietene ale tanarului din Segarcea care avea SIDA, depistate pozitiv cu HIV

Doua foste prietene ale tanarului din Segarcea care avea SIDA si care a murit saptamana trecuta au fost depistate ca fiind infectate si ele cu virusul HIV, anunta Mediafax. Fetele se numara printre fostele.

UCRAINA: Prezenta militarilor rusi in estul tarii, dovedita de jurnalisti occidentali

Kremlinul insista ca nu exista militari rusi activi in Ucraina, insa intalnirea de la restaurantul Weeping Willow dovedeste contrariul, comenteaza Financial Times in editia electronica. Barbatii, imbracati cu cea mai recenta uniforma a armatei ruse, au povestit ca se afla la Lugansk de o luna, ceea ce inseamna ca au sosit dupa instaurarea armistitiului semnat de Kiev si separatisti la 5 septembrie.

Codul galben de ploi, restrans vineri la 11 judete din nord-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a restrans, vineri dimineata, avertizarea cod galben de precipitatii mixte si racire accentuata a vremii la 11 judete din jumatatea de nord a Moldovei si zona Carpatilor Orientali. Atentionarea, valabila pana vineri seara, la ora 23. 00, vizeaza judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani si Iasi.

Noul secretar general al NATO cere Rusiei sa isi retraga miliarii din estul Ucrainei

Jens Stoltenberg, secretarul general NATO: Cerem Rusiei sa utilizeze toata influenta asupra separatistilor pentru aplicarea armistitiului si sa retraga toate fortele militare din Ucraina si de la frontiera ruso-ucraineana. Aceste masuri vor contribui la diminuarea tensiunilor si la crearea unui cadru mai stabil pentru o solutie politica .

Ucraina: Tensiuni in apropierea aeroportului din Donetk

Noi tensiuni in Ucraina, vineri, in apropierea aeroportului din Donetk, situat la periferia capitalei regionale cu acelasi nume, potrivit Unian. Rebelii au comasat in apropierea aeroportului blindate si tunuri de.

Bruxelles: Federatia Rusa, acuzata ca nu respecta acordul de pace din estul Ucrainei

Angela Merkel a declarat dupa summitul UE de la Bruxelles ca rebelii prorusi din Donetk si Lugansk isi creeaza propria realitate pe teren.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )