Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili, arestat la Kiev, a intrat in greva foamei

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili, arestat la Kiev, a intrat in greva foamei

Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de arestarea sa de catre autoritatile ucrainene, care il acuza ca ar fi pus la cale o lovitura de stat cu sprijinul Rusiei, au anuntat sambata avocatul si sustinatorii sai, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili, arestat la Kiev (procuror general)

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili, devenit opozant al guvernului presedintelui ucrainean, Petro Porosenko, a fost arestat vineri la Kiev de Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU), dupa ce marti acesta scapase din mainile politistilor veniti sa-l aresteze, transmite EFE.

Mihail Saakasvili, arestat din nou in Ucraina

ACTUALIZARE 15:05 Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de arestarea sa de catre autoritatile ucrainene care il acuza ca ar fi pus la cale o lovitura de stat cu sprijinul Rusiei, relateaza agentiile internationale. ---------- Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a fost arestat ieri la Kiev, capitala Ucrainei, dupa ce marti scapase de politistii care venisera sa-l aresteze, scrie BBC.

Fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakasvili, retinut la Kiev, a intrat in greva foamei

Mihail Saakasvili, fost presedinte al Georgiei si fost guvernator al Regiunii Odesa, a fost retinut vineri seara de fortele de securitate ucrainene, la trei zile dupa ce acesta a reusit sa evadeze din arestul.

Ucraina: Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei dupa ce a fost arestat

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei, dupa ce a fost arestat in Ucraina, informeaza France 24. Fostul lider de la Tbilisi este acuzat ca ar fi incercat sa.

Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei

Fostul presedinte georgian si guvernator al regiunii Odessa Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei, protestand astfel fata de retinerea sa de catre autoritatile ucrainene, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )