Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina: Patru persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Piata Independentei din Kiev

B1 B1,
Ucraina: Patru persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Piata Independentei din Kiev

Politia ucraineana a anuntat, luni, ranirea a patru persoane intr-un schimb de focuri produs in Piata Independentei din centrul Kievului, ocupata in continuare de sute de protestatari, relateaza. continuă pe B1

Cel putin patru persoane au fost ranite in cadrul primei curse cu tauri de la Pamplona

FestivalulSan Fermin a debutat duminica, in Spania, gazduind tot atunci si prima cursa cu tauri. Doar primele treizeci de secunde ale cursei s-au desfasurat fara incidente, imediat apoi un participant.

Macedonia: Peste 20 de persoane au fost ranite in urma unor ciocniri intre politie si manifestanti

Aproximativ 20 de politisti si mai multi manifestanti au fost raniti vineri, la Skopje, in ciocniri care au avut loc intre fortele de ordine si circa 2. 000 de albanezi din Macedonia care s-au revoltat dupa.

Caras-Severin: Patru persoane au ajuns la spital, in urma unei batai cu bate iscate intre doua familii

Un scandal a izbucnit, duminica seara, intre doua familii din orasul Bocsa din judetulCaras-Severin, patru persoane fiind transportate la spital in urma acestui incident. Mai multe echipaje de politie au.

Irak: Cel putin 15 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis la nord de Bagdad

Cel putin 15 persoane au fost ucise, inclusiv militari, si alte 25 au fost ranite, vineri, dupa ce un kamikaze a detonat in apropierea unei pozitii a armatei, la nord de Bagdad, o incarcatura plasata la bordul.

FOTO: Cinci persoane au fost ranite dupa cursa cu tauri, in prima zi a Festivalului San Fermin

In 2 minute si 25 de secunde, taurii de coride, escortati de sase boi care le arata traseul, au parcurs distanta de 848,6 metri de pe strazile inguste si alunecoase din Pamplona.

Kenya: O turista rusoaica a fost ucisa intr-un atac armat la Mombasa

O turista rusoaica a murit, duminica, la Mombasa, dupa ce a fost atacata de persoane inarmate, scrie AFP. Din nefericire, femeia asupra careia s-a tras a murit din cauza ranilor, a un oficial de rang inalt.

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier GRAV din Roman

Trei oameni au ajuns la spital din cauza unui sofer neatent. in accident a fost implicata o ambulanta, care se grabea sa ajung la un pacient. La final personalul de pe salvare a fost cel care a avut nevoie de.

SUA, profund ingrijorate dupa ce un tanar american a fost batut intr-o inchisoare din Israel

Statele Unite s-au declarat profund ingrijorate, sambata, dupa ce un adolescent american, arestat de autoritatile israeliene, ar fi fost batut crunt in inchisoare de catre politie. Departamentul de Stat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )