Libnet.ro
UNICEF

18:15

UDMR, anunt soc despre codul penal

Antena3 Antena3,
UDMR, anunt soc despre codul penal

Dezbateri aprinse in Senat. UDMR a anuntat ca nu va vota amendamentul privind abuzul in serviciu daca nu va fi modificat. Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a declarat ca membrii partidului nu sunt de. continuă pe Antena3

Anunt SOC despre pensii! Vezi AICI ce categorii de pensionari vor primi mai PUTINI BANI de luna viitoare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca noul proiect de lege al pensiilor este finalizat si va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Deja au intrat in vigoare o serie de.

Dragnea, scos din sarite de intrebarile despre Codul penal: Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liviu Dragnea a sustinut ca nu vrea sa mai comenteze in niciun fel modificarile aduse la Codurile Penale, deoarece a tot vorbit de un an si jumatate si degeaba, caci fiecare a ramas cu parerea lui. N-am.

Florin Iordache, declaratie despre modificarile Codului Penal: Abuzul in serviciu nu a fost o miza

Codul penal, in varianta adoptata luni de parlamentarii Comisiei speciale de modificare a legilor Justitiei, pune accentul pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor, a declarat luni presedintele acestui for,.

Modificarile la Codul penal au fost adoptate de Senat, n sesiune extraordinara. UDMR s-a abtinut de la vot din cauza formei articolului privind abuzul n serviciu

Plenul Senatului, convocat in sesiune extraordinara, a adoptat marti modificarile aduse de comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache la Codul Penal. Senatorii UDMR s-au abtinut de la vot, dupa ce Cseke Attila, liderul de grup, a anuntat in plen ca nu este de acord cu forma amendamentului dorita de PSD si ALDE la articolul privind abuzul in serviciu.

LIVETEXT / VIDEO Codul penal, votat la Senat, n sesiune extraordinara / UDMR anunta ca nu este de acord cu forma PSD la abuzul n serviciu si nu voteaza proiectul daca nu se modifica

Plenul Senatului, convocat in sesiune extraordinara, dezbate si voteaza modificarile aduse de comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache la Codul Penal. Raportul la proiectul de lege a fost publicat pe site-ul Senatului in timp ce sedinta de plen incepea. Vezi in text o transmisiune LIVE TEXT si VIDEO de la sedinta.

Parlamentul intra astazi in sesiune extraordinara pentru adoptarea controversatelor modificari la Codul penal si la Codul administrativ

Parlamentul intra in sesiune extraordinara, incepand de luni si pana in 19 iulie, pentru adoptarea contestatelor modificari la Codul penal. De asemenea, ar urma sa fie adoptat si Codul administrativ, care prevede, printre altele, pensii speciale pentru alesii locali.

SONDAJ Sunteti de acord cu modificarile propuse de putere la Codul Penal?

Senatul a adoptat marti modificarile aduse Codului Penal de comisia speciala condusa de Florin Iordache. Printre schimbari se numara si cele referitoare la abuzul in serviciu, care este in mare masura dezincriminat. Sondaj HotNews. ro: Sunteti de acord cu modificarile propuse de putere la Codul Penal?.

Codul penal modificat de Comisia Iordache a fost adoptat in Senat. Cum a rezolvat coalitia lipsa cvorumului din plen

Codul Penal, modificat de Comisia speciala pentru legislatie, a fost votat marti in plenul Senatului. Reprezentantii Puterii si-au propus ca pana la sfarsitul saptamanii, proiectul sa treaca si de Camera Deputatilor. In noua sa varianta, infractiunea.

LIVETEXT / VIDEO Codul penal, votat la Senat, n sesiune extraordinara / USR s-a ntors n sala cu un banner Fara penali

Plenul Senatului, convocat in sesiune extraordinara, dezbate si voteaza modificarile aduse de comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache la Codul Penal. Raportul la proiectul de lege a fost publicat pe site-ul Senatului in timp ce sedinta de plen incepea. Vezi in text o transmisiune LIVE TEXT si VIDEO de la sedinta.

Orban: Solicitam suspendarea dezbaterilor la Codul penal pna la adoptarea unui punct de vedere al Comisiei de la Venetia

Liderul PNL, Ludovic Orban, cere suspendarea dezbaterilor la Codul Penal, dupa ce Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, la solicitarea liberalilor, a sesizat Comisia de la Venetia in legatura cu modificarile aduse Codului de procedura penala si Codului penal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )