Libnet.ro
UNICEF

23:45

UDMR Covasna: Peste 20.000 de oameni au semnat pentru initierea unui referendum.

România Liberă România Liberă,
UDMR Covasna: Peste 20.000 de oameni au semnat pentru initierea unui referendum.

Seful UDMR Covasna a declarat, joi, ca peste 20. 000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite Mediafax. Citeste si: UDMR Covasna: 7. 000 de semnaturi intr-o saptamana pentru referendumul privind regionalizarea Tamas Sandor a spus ca actiunea de strangere de semnaturi organizata de UMDR, CNS si PCM, se desfasoara foarrte bine, in conditiile in care a fost depasit pragul necesar cerut . continuă pe România Liberă

UDMR Covasna: Peste 20.000 de oameni vor referendum pentru HarCov.

Seful UDMR Covasna a declarat, joi, ca peste 20. 000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite Mediafax. Citeste si: UDMR Covasna: 7. 000 de semnaturi intr-o saptamana pentru referendumul privind regionalizarea Tamas Sandor a spus ca actiunea de strangere de semnaturi organizata de UMDR, CNS si PCM, se desfasoara foarrte bine, in conditiile in care a fost depasit pragul necesar cerut .

Sanitas: Peste 8.300 de angajati din sistemul sanitar au semnat pentru declansarea conflictului de munca

Vicepresedintele Sanitas, Masrius Sepi a anuntat, marti ca peste 8. 300 de angajati din sistemul sanitar au semnat in ultimele 24 de ore pentru declansarea conflictului de munca, dupa ce Federatia a depus la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )