Libnet.ro
UNICEF

11:30

UDMR, DUPA CE CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS PROIECTUL PRIVIND AUTONOMIA: S-a demonstrat, din nou, faptul ca Romania nu este o tara model

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UDMR, DUPA CE CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS PROIECTUL PRIVIND AUTONOMIA: S-a demonstrat, din nou, faptul ca Romania nu este o tara model

Comisiile juridica si de administratie ale Camerei Deputatilor au respins astazi proiectul UDMR privind autonomia. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul UDMR privind autonomia, RESPINS. UDMR acuza: S-a demonstrat ca Romania NU este o tara model. Sunt incalcate prevederile Declaratiei de la Alba Iulia

Comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor au respins, marti, proiectul UDMR privind autonomia. Uniunea acuza nerespectarea prevederilor Declaratiei de la Alba Iulia, din 1918. Includerea prevederilor.

Motiunea impotriva ministrului Eugen Teodorovici se discuta astazi in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, luni, de la ora 16. 00, motiunea simpla intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala si initiata de grupurile PNL, USR si PMP la adresa ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat in plenul de miercuri.

Raport de respingere al deputatilor pentru proiectul UDMR privind regiuni de dezvoltare separate si autonomie speciala

Comisia juridica si Comisia pentru Administratie din Camerei Deputatilor au dat marti raport de respingere asupra proiectului UDMR care prevede autonomie pentru Tinutul Secuiesc. Proiectul a fost initiat de toti parlamentarii UDMR si prevede posibilitatea infiintarii unor regiuni de dezvoltare separate, care pot obtine un statut de autonomie speciala. De asemenea, proiectul legislativ prevede ca in ministere sa se asigure angajarea de personal, inclusiv in functii de conducere, proportional cu numarul persoanelor care apartin minoritatilor nationale istorice.

Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, respinsa de comisiile de specialitate din Camera Deputatilor

Comisiile juridica si pentru administratie ale Camerei Deputatilor au adoptat, marti, un raport comun de respingere la proiectul initiat de PNL care prevede alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Decizia vine dupa ce luni partenerul de guvernare al PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ca initiativa opozitiei trebuie discutata pentru ca alegerea in doua tururi este mai democratica si ca formatiunea sa este dezavantajata de actuala formula.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, dezbatuta de plen

Plenul Camerei Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Federatia Sindicatelor din Silvicultura Silva picheteaza astazi Camera Deputatilor

Federatia Sindicatelor din Silvicultura Silva a anuntat ca va picheta, marti, sediul Camerei Deputatilor, intre orele 10:00 14:00, solicitand, printre altele, infiintarea unei comisii pentru cercetarea retrocedarilor abuzive de paduri si luarea de masuri pentru stoparea retrocedarilor ilegale, informeaza Mediafax.

Orban cere sprijin parlamentar pentru proiectul privind la alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a invitat luni pe parlamentarii de la alte partide sa sprijine proiectul depus de PNL in Parlament pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, care confera cu adevarat legitimitate primarilor.

Orban cere sprijin parlamentar pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a invitat luni pe parlamentarii de la alte partide sa sprijine proiectul depus de PNL in Parlament pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, care confera cu adevarat legitimitate primarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )