Libnet.ro
UNICEF

11:00

UDMR va mentine protocolul de colaborare cu PSD-ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UDMR va mentine protocolul de colaborare cu PSD-ALDE

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, astazi, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu alianta PSD-ALDE, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. continuă pe Ziarul Bursa

UDMR mentine protocolul de colaborare parlamentara cu PSD si ALDE

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, marti, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu alianta PSD-ALDE, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. Prin vot am luat decizia de a.

UDMR mentine protocolul de colaborare cu PSD-ALDE. Kelemen Hunor: Liceul Maghiar de la Targu Mures ramane o prioritate pentru noi

Liderul UDMR, Klemen Hunor, a anuntat, marti, ca partidul a luat decizia sa continue protocolul de colaborare parlamentara cu PSD-ALDE. Printre prioritatile UDMR sunt urgentarea descentralizarii, dar si trecerea legii prin care e infiintat Liceul Maghiar de la Targu Mures.

Kelemen Hunor: UDMR a decis mentinerea protocolului de colaborare parlamentara cu PSD-ALDE; o izolare a UDMR in 2018 ar fi extrem de nefavorabila pentru toata lumea

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, marti, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu alianta PSD-ALDE, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, potrivit Agerpres, motivand prin faptul ca ar fi nefavorabila o izolare a UDMR in Parlament in anul Centenarului.

Kelemen Hunor, dialog cu coalitia. Izolarea UDMR nu este benefica

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, marti, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu.

Anunt de ULTIMA ORA al UDMR. Ce se intampla cu sustinerea parlamentara fata de PSD-ALDE

Anunt important al liderului UDMR, Kelemen Hunor, privind colaborarea parlamentara cu cele doua partide aflate la guvernare. Acesta a declarat ca grupurile parlamentare ale formatiunii au decis marti sa.

Sedinta UDMR, inaintea votului pentru Guvernul Dancila

Grupurile parlamentare ale UDMR se vor reuni luni, in sedinta, inaintea sedintei comune a Senatului si Camerei Deputatilor pentru votul de investitura a noului Guvern. Informatia a fost conf.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )