Libnet.ro
UNICEF

13:45

UDMR il ia peste picior pe Klaus Iohannis printr-un pamflet inspirat din La Casa de Papel. Cum arata Planul de furat Ardealul

Adevărul Adevărul,
UDMR il ia peste picior pe Klaus Iohannis printr-un pamflet inspirat din La Casa de Papel. Cum arata Planul de furat Ardealul

Membrii UDMR au inceput sa distribuie pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis inspirat din serialul Netflix La Casa de Papel. Pamfletul este prezentat sub forma unui Planul de furat Ardealul care ar urma sa fie pus in practica in noaptea de 1 Decembrie de ungurii rebeli, samuraii secui si hipsterii unguri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. A ajutat UDMR sa treaca o lege prin care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Oare ce le-a promis liderul de la Budapesta? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri o noua declaratie de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Acesta s-a aratat revoltat ca, in timp ce.

Chiar avem cu ce sa ne laudam in criza coronavirusului? Care a fost rostul lectiei deschise a lui Klaus Iohannis

Dupa o luna si jumatate presedinte peste o Romanie aflata la izolare, Klaus Iohannis si-a dat jos masca pentru o conferinta de presa maraton in care sa le arate romanilor cum se vede tara de la Cotroceni, acolo unde se iau deciziile. Ca un profesor asezat la catedra, Iohannis a venit cu grafice care sa sustina teoria lucrului bine facut de Guvernul PNL, intr-un moment pe care, cu siguranta, niciun politician nu doreste sa-l traiasca la guvernare.

Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura.

Locuitorii Tinutului Secuiesc ii cer lui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze: Ce a facut dumnealui dezbina romanii si ungurii

Declaratia presedintelui Iohannis a incins spiritele in Ardeal. Locuitorii Tinutului Secuiesc ii cer lui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze. Oamenii, romani si maghiari deopotriva, condamna iesirea publica a presedintelui Romaniei si o considera instigatoare.

Laszlo Tokes cere demisia lui Klaus Iohannis: Presedintele trebuie sa demisioneze fara intarziere

Consiliul National Maghiar din Transilvania condamna declaratia facuta de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei in data de 29 aprilie 2020.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, replica dura pentru Klaus Iohannis, in scandalul privind autonomia Tinutului Secuiesc: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a oferit o replica dura presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, dupa declaratiile acestuia privind proiectul legislativ referitor la autonomia Tinutului Secuiesc, adoptat tacit de.

Viktor Orban, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis: Daca e nevoie, ridicam manusa

Premierul ungar, Viktor Orban, i-a raspuns astazi presedintelui Klaus Iohannis, pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Klaus Iohannis a discutat cu Emmanuel Macron despre un raspuns comun al UE in fata epidemiei de coronavirus. Acesta a laudat efortul medicilor romani din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a discutat la telefon, joi, cu omologul sau francez, Emmanuel Macron. Seful statului roman a tinut sa transmita condoleante pentru pierderile de vieti omenesti inregistrate in.

Klaus Iohannis l-a sunat pe Emmanuel Macron, in plina criza COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut joi, 30 aprilie, o convorbire telefonica cu Presedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD pentru declaratiile pe tema Tinutului Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a fost reclamat la CNCD de o asociatie maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, ca urmare a declaratiilor pe tema Tinutului Secuiesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )