Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR si PMP anunta ca o voteaza pe liberala Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Hotnews Hotnews,
 UDMR si PMP anunta ca o voteaza pe liberala Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Kelemen Hunor a declarat, miercuri, ca UDMR ar sustine candidatura liberalului Alina Gorghiu pentru sefia Senatului, in cazul in care aceasta intra in cursa. Si senatorii PMP vor vota in favoarea candidatului liberal. Votul a fost programat pentru marti 10 septembrie. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu, sustinuta de UDMR la sefia Senatului

Alina Gorghiu este sustinuta de UDMR la sefia Senatului. Anuntul a fost facut de Kelemen Hunor. Daca va exista aceasta candidatura, da o vom sustine, n. r. Nu avem o problema. Nu e niciun secret.

Alina Gorghiu, despre propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Este o cale lamentabila aleasa de PSD. Se face de ras in fata propriului electorat (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sustinut, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, ca PSD s-a facut de ras in fata propriului electorat prin propunerea ca Teodor.

Votul pentru sefia Senatului va fi dat marti, 10 septembrie. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu, in cursa

Senatorii vor vota succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului in plenul de marti, 10 septembrie, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent. in cursa sunt Ion Popa din partea ALDE, Alina Gorghiu din partea PNL si Teodor Melescanu, propus de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )