Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate. Korodi Attila: Suntem pregatiti oricand

B1 B1,
UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate. Korodi Attila: Suntem pregatiti oricand

Liderul deputatilor UDMR Korodi Attila sustine ca formatiunea din care face parte sustine organizarea alegerilor anticipate pentru ca Guvernul sa fie stabil din punctul de vedere al sprijinului din. continuă pe B1

UDMR vrea si ea acum anticipate. Korodi: Suntem pregatiti oricand

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate, pentru ca Romania sa aiba un guvern cat mai stabil din punctul de vedere al sustinerii parlamentare, a declarat liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, citat de Agerpres. El a precizat ca sansele unui scrutin inainte de termen au crescut, in comparatie cu toamna trecuta, iar UDMR nu are nicio intelegere cu PNL pe aceasta tema.

Ce se intampla cu partidele in cazul declansarii alegerilor anticipate. Pierderi politice uriase pentru USR si Pro Romania

Organizarea alegerilor anticipate pentru Partidul National Liberal vine si cu dezavantaje, avand in vedere ca reconfigurarea Parlamentului in viitorul apropiat ar obliga liberalii sa coopteze la guvernare si alte formatiuni pentru a forma majoritatea.

Korodi Attila redeschide subiectul autonomiei Tinutului Secuiesc

Korodi Attila a declarat ca nu se asteapta ca Parlamentul sa voteze proiectul de lege depus in decem.

Schimb de SMS-uri intre Vosganian si Rares Bogdan pe tema alegerilor anticipate

Intr-un SMS trimis deputatului ALDE Varujan Vosganian, eurodeputatul PNL Rares Bogdan infirma ca premierul Ludovic Orban ar demisiona pentru a declansa alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )