Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR tradeaza PSD! Kelemen Hunor ii intoarce spatele lui Liviu Dragnea

B1 B1,
UDMR tradeaza PSD! Kelemen Hunor ii intoarce spatele lui Liviu Dragnea

UDMR intoarce spatele PSD si transmit ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis ar fi cea mai mare greseala politica. Liderul Kelemen Hunora declarat, vineri, ca Iohannis nu are un termen in care sa . continuă pe B1

Kelemen Hunor se delimiteaza de PSD: Suspendarea presedintelui Iohannis ar fi CEA MAI MARE GRESEALA politica

Liderul UDMR Kelemen Hunor refuza sa intre in hora PSD privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El spune ca nu exista motive pentru demararea procedurilor de suspendare a sefului statului, aratandu-se.

Kelemen Hunor: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea presedintelui

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca in motivarea CCR de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintelui Romaniei nu ii este impus niciun termen limita de reactie. Din acest motiv, liderul gruparii maghiare considera ca nu exista niciun argument pentru suspendarea lui Iohannis.

Kelemen Hunor:Nu exista motive pentru suspendarea presedintelui si cred ca ar fi cea mai mare greseala politica

Nu exista motive pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, spune liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. Poate sa se gandeasca la decizia CCR-n. n) inca o saptamana, doua sau sase luni, neexistand termen. ) Sunt convins ca, intr-un termen rezonabil, va da un raspuns, adauga liderul maghiar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )