Libnet.ro
UNICEF

12:45

UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERTIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

B1 B1,
UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERTIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

Liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu alegeri locale in doua tururi si avertizeaza ca acest lucru ar putea duce la caderea Guvernului. continuă pe B1

UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

Liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu alegeri locale in doua tururi si avertizeaza ca acest lucru ar putea duce la caderea Guvernului.

Iohannis: Sunt pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar e decizia Guvernului daca va da OUG sau isi va asuma poate raspunderea in fata Parlamentului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, dar Guvernul PNL este cel care va decide pasii de urmat si daca va da sau nu o Ordonanta de Urgenta in acest.

Surse: Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, ca sa forteze anticipatele

Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea in Parlament pentru alegereaprimarilor in doua tururi, constient fiind ca asta ar putea duce la demiterea sa prin motiune de cenzura si, implicit,.

UDMR ameninta PNL ca tranteste Guvernul daca va fi introdus votul in doua tururi la alegerile locale

Liderul deputatilor UDMR Korodi Attila a declarat, pentruMaszol. ro, ca formatiuna maghiara va vota o motiune de cenzura initiata de catre PSD daca Guvernul Orban va introduce votul in doua tururi la alegerile locale din 2020, fie prin ordonanta de urgenta, fie prin angajarea raspunderii.

UDMR anunta ca va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

UDMR va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Anuntul a fost facut de liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, care a precizat ca PNL a semnat un acord cu UDMR in care s-a angajat ca nu va da ordonanta si nu-si va asuma raspunderea pe modificarea legii electorale.

Iohannis: Si in Guvern, si in PNL se discuta despre o ordonanta pentru alegerea primarilor in doua tururi E decizia guvernului daca va da OUG sau isi asuma raspunderea

Presedintele Klaus Iohannis a admis ca si in Guvern, si in PNL se poarta o discutie privind o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Este decizia Guvernului daca va da ordonanta sau isi va asuma raspunderea, a spus seful statului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )