Libnet.ro
UNICEF

01:06

Udrea: Basescu nu va prim-ministru in mandatul meu de presedinte

România Liberă România Liberă,
Udrea: Basescu nu va prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara.

Udrea: Basescu nu va fi prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, transmite Mediafax.

Udrea: Basescu nu va fi prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, in aceasta seara, la Suceava, ca, daca va castiga alegerile, nu il va nominaliza premier pe Traian Basescu, ci va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, scriu surse din presa.

Presedintele PPE Joseph Daul despre afirmatia lui Ponta la adresa regimului Basescu: Este cu scandalos ca un prim-ministru al unei tari UE sa compare presedintele tarii sale cu nazisti

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a calificat drept scandaloasa comparatia facuta de premierului Victor Ponta intre regimul Traian Basescu si cel nazist. Intr-un comunicat de presa transmis luni de PPE, Daul isi manifesta ingrijorarea fata de afirmatia facuta de premierul Ponta in urma cu o zi si arata ca in ultimii trei ani, Victor Ponta a fost obsedat de incercarea de a il inlatura pe presedintele Basescu.

PAMFLET Lista secreta a domnului prim-ministru

Domnul prim-ministru a postat zece titluri de carti preferate. Dar ca orice politician care se respecta, a tinut lista cartilor lui de capatai secreta. Printr-o investigatie high-tech si folosindu-ne de efectul razelor gamma asupra buruienilor, am reusit sa obtinem lista pe care o facem publica aici, datorita caracterului ei de mare importanta pentru tara.

Iohannis: Dupa prezidentiale, am sa-l numesc pe Catalin Predoiu prim-ministru

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Brasov, ca este nevoie ca dupa ce va castiga prezidentialele sa aiba loc schimbarea Guvernului Ponta, pentru a avea ocazia de a-l propune ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )