Libnet.ro
UNICEF

13:15

Udrea despre Realitatea TV:Este clar ca Ponta vrea sa stapaneasca Romania.

România Liberă România Liberă,
Udrea despre Realitatea TV:Este clar ca Ponta vrea sa stapaneasca Romania.

Deputatul PDL Elena Udrea l-a acuzat pe premierul Victor Ponta, intr-o postare pe reteaua socialia Facebook, ca are apucaturile lui Adrian Nastase si ca, dupa ce a inchis OTV, vrea sa inchida Realitatea TV. Citeste si REVISTA PRESEI: Romania lui Ponta calca in picioare statul de drept. Adio Schengen? Ponta are aceleasi apucaturi ca Nastase: vrea sa puna pumnul in gura presei. A inchis OTV la fel ca inaintasul sau, acum vrea sa inchida si Realitatea TV. E clar ca Ponta vrea sa stapaneasca . continuă pe România Liberă

De ce este acuzat guvernul Ponta ca vrea sa inchida gura unor televiziuni printr-o modificare de ultim moment la Codul Insolventei

Posturile de radio si televiziune aflate in insolventa, cum este cazul Realitatea TV, ar putea sa piarda posibilitatea de a indeplini principalul lor obiect de activitate - acela de a emite programe. In ultima sa versiune accesibila pe site-ul Ministerului Justitiei, noul Cod al insolventei, nepublicat inca in Monitorul Oficial, include un articol care nu exista in proiectul supus initial dezbaterii publice si care spune, practic, ca posturilor aflate in insolventa li se suspenda licenta audiovizuala pana la confirmarea planului de reorganizare. Acelasi document de pe site-ul ministerului prevede ca in astfel de cazuri legea se aplica si procedurilor de insolventa aflate in derulare - cum este cazul Realitatea TV, post care reclama, de altfel, ca Ponta vrea sa inchida gura Realitatea TV.

UPDATE De ce este acuzat guvernul Ponta ca vrea sa inchida gura unor televiziuni printr-o modificare de ultim moment la Codul Insolventei. Articolul-problema, mentinut in Ordonanta publicata in Monitorul Oficial

Posturile de radio si televiziune aflate in insolventa, cum este cazul Realitatea TV, ar putea sa piarda posibilitatea de a indeplini principalul lor obiect de activitate - acela de a emite programe. In ultima sa versiune accesibila pe site-ul Ministerului Justitiei, noul Cod al insolventei, nepublicat inca in Monitorul Oficial, include un articol care nu exista in proiectul supus initial dezbaterii publice si care spune, practic, ca posturilor aflate in insolventa li se suspenda licenta audiovizuala pana la confirmarea planului de reorganizare. Acelasi document de pe site-ul ministerului prevede ca in astfel de cazuri legea se aplica si procedurilor de insolventa aflate in derulare - cum este cazul Realitatea TV, post care reclama, de altfel, ca Ponta vrea sa inchida gura Realitatea TV. UPDATE Codul insolventei, sub forma unei ordonante de urgenta, a fost publicat vineri dupa-amiaza in Monitorul Oficial.

Ponta: Realitatea TV, as vrea sa-mi platiti taxele!.

Proiectului insolventei aprobat miercuri in sedinta de guvern i-a fost adaugat un articol prin care oricarei televiziuni sau post de radio aflat in dificultate financiara i se va ridica licenta de emisie in mod automat, transmite Realitatea TV. Actul normativ nu a fost inca publicat in Monitorul Oficial. Proiectul legii insolventei a fost modificat cu doar o zi inainte de sedinta de guvern in care a si fost aprobat. Pe site-ul ministerului Justitiei se regaseste o varianta diferita fata de .

CNA a amendat Realitatea TV cu 10.000 lei. Vezi de ce.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de joi, sa amendeze cu 10. 000 de lei Realitatea TV, pentru incalcarea legislatiei audiovizualului privind informarea corecta a publicului, informeaza Mediafax. CNA a analizat, joi, editiile emisiunii de dezbateri Deschide lumea, difuzate in 24 iulie si 5 august, de la ora 18. Unul dintre subiectele abordate in emisiune a fost legat de proiectul de infiintare a unui punct vamal administrat privat pe aeroportul din Tuzla. In .

LIVE TEXT. Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au ...

Traian Basescu:Este un semnal catre sistem. Efectele sper sa fie mai mici decat cele pe care le estimeaza Victor Ponta si Porcurorul General. Trebuie sa fie lichidate imediat delegarile. ---- Mi se pare legitima dorinta unui procuror bun sa avanseze. Dupa sapte zile nu mai e bun Papici pentru functie. Ce s-a zguduit in aceste sapte zile? ---- Efortul urias de a tine justitia departe de politica incepe sa se fisureze. --- Suntem pe punctul sa ne luam adio si acum de la Schengen.

Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au compromis Romania.

Traian Basescu:Cand ai un prim-ministru care minte si afara si in tara devine o eticheta. Sta bine in sondaje. Si eu am stat bine in sondaje pana in momentul in care am anuntat masurile de austeritate. Eu atunci am scazut 20 de procente intr-o zi. Cand poporul isi va da seam aci Ponta Minte, ar putea avea o mare surpriza, sa-i cada zambetul. CITITI SI:Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare ---Ponta nu poate sa-si asume momente critice. Ponta e mincinos. Marea lui pasiune .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )