Libnet.ro
UNICEF

17:45

Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

România Liberă România Liberă,
Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca este convinsa ca electoratul ei va vota asa cum ii cer principiile statului de drept. Votul de duminica, 16 noiembrie, trebuie sa fie anti-Ponta. continuă pe România Liberă

VIDEO Elena Udrea le-a cerut alegatorilor sai sa vina la vot si sa voteze anti-Ponta

Elena Udrea le-a cerut vineri celor care au votat cu ea in primul tur al alegerilor prezidentiale sa se prezinte la vot in 16 noiembrie si voteze anti-PSD si anti-Ponta. Electoratul Elenei Udrea e cel mai anti-PSD si anti-Ponta electorat. Ii rog sa vina la vot. E o responsabilitate pe care o avem cu totii, de a veni la vot si a decide soarta Romaniei, a spus aceasta, intr-o conferinta de presa.

Ion Tiriac redevine cel mai bogat roman. Fratii 'Dedeman' ajung pe locul trei in topul miliardarilor

Omul de afaceri Ion Tiriac este cel mai bogat roman, cu o avere de 1,2 - 1,3 miliarde de euro, dupa ce a revenit, dupa patru ani, pe primul loc al clasamentului, potrivit Top 300 Capital Cei mai bogati romani.

VIDEO. Care cel mai scump palat rezidential din lume

Palatul Alb al lui Recep Tayyip Erdogan este cel mai scump palat rezidential din lume, avand un cost de constructie de peste 490 de milioane de euro si 1. 000 de camere, motiv pentru care noul presedinte al Turciei a fost acuzat de popor ca se poarta ca un sultan, scrie Mediafax.

Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. Cel mai bun din lume, in functie de profesionalism

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur, pentru cele mai multe goluri marcate intr-un campionat intern din Europa, in sezonul 2013-2014. Starul portughez al lui Real Madrid considera ca el este cel mai bun jucator din lume atunci cand vine vorba de profesionalism.

Cel mai bun editor foto gratuit pe mobil sau PC

Cel mai bun editor foto gratuit pe care il poti alege e cel cu care iti poti face cel mai bine treaba. Noi facem o lista, tu alegi ce ti s-ar potrivi cel mai bine. Cel mai bun editor foto gratuit pe PC Picasa, acest program extrem de popular, este cunoscut pentru rezultatele bune obtinute cu usurinta. Editorul foto ofera o serie de unelte pentru editarea celor mai comune defecte ale unei fotografii: eliminarea ochilor rosii, eliminarea punctelor de pe [].

Cine este CASTIGATORUL concursului organizat de Antena3 pe Facebook. El a dat cel mai bun raspuns

Harpa Marius este castigatorul concursului organizat de Antena 3 pe Facebook in primul tur al alegerilor prezidentiale. Dintre cei peste 800 de oameni care au raspuns provocarii, acesta a fost cel mai aproape de.

Cel mai mare targ de medicina din tara aduna expozanti din patru tari

Cel mai asteptat eveniment pentru industria medicala din tara: AR-Medica se desfasoara in perioada 6-8 noiembrie, la Arad. Ajunsa anul acesta la cea de-a XXI-a editie, expozitia cu caracter international este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad la Complexul Expozitional Expo Arad.

Ion Tiriac a redevenit cel mai bogat roman!

Ion Tiriac revine in topul celor mai bogati romani, dupa multi ani de pauza. El este acum cel mai instarit om de afaceri, cu o avere de aproape 1,3 miliarde de euro. Iata pe cine l-a depasit.

Cel mai mare exercitiu militar naval are loc acum, sub conducerea Americii. Ce invata participantii

Cel mai mare exercitiu militar naval din lume este in curs de desfasurare in apele din jurul Peninsulei Arabe. Nu mai putin de 44 de tari de pe toate continentele participa, cu nave sau personal militar, la.

Cel mai mare retailer online de sisteme de securitate pregateste reduceri mari in luna noiembrie!

Compania Atu Tech este cea mai dinamica din retailul online cu sisteme de securitate care isi dedica toate resursele pentru a oferii tuturor clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si un pret corect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )