Libnet.ro
UNICEF

10:00

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

B1 B1,
UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel. continuă pe B1

UEFA a anuntat echipa anului 2014 - Atacul e alcatuit din Messi, Ibrahimovic si Ronaldo

UEFA a publicat, vineri, pe site-ul oficial echipa anului 2014, formatie aleasa pe baza voturilor suporterilor. Bayern Munchen are cei mai multi reprezentanti. Atacul este format din Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic si Cristiano Ronaldo.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Tsunami-ul JeSuisCharlie in social media romanesti: Comentariile politicienilor, in frunte cu Iohannis si Ponta, au cele mai multe interactiuni. TNR, Pro TV, Kamikaze - in top

Atacul terorist de la redactia publicatiei franceze Charlie Hebdo a declansat un val colosal de comentarii nu doar in presa romaneasca, ci si in social media. Milioane de materiale si mesaje pe aceasta tema au fost distribuite online de ieri dupa-amiaza pana joi la pranz, doar in Romania. Cu mesaje oficiale de solidaritate cu Franta sau de condamnare a atacului din Paris, politicienii au beneficiat de cea mai mare interactiune, potrivit unei analize a activitatii pe Facebook. In aceste conditii, apar si semnale de alarma: Je suis Charlie nu e pentru like-uri. ) Conduita politicienilor romani nu le da dreptul sa se asocieze cu simbolul Je suis Charlie, scrie, pe blog, un fost membru CNA.

VIDEO Rita Ora, in IPOSTAZE INCENDIARE! Uite cum a fost filmata DIVA: De cele mai multe ori cand o femeie este prietenoasa se interpreteaza gresit

Rita Ora a facut public un filmulet in care danseaza intr-un costum de baie minuscul. Artista arata cum se antreneaza.

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca la inceput de an. Oferta ANOFM

Peste 2. 000 de locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti. Dintre acestea, cele mai multe ii vizeaza pe muncitorii calificati.

FOTO Neagu, cel mai bun inter stanga din lume. Echipa de vis a anului 2014

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata cel mai bun inter stanga din lume si a fost la un pas sa castige si titlul in cadrul unei anchete in care titlul de jucatoarea anului 2014 i-a fost acordat norvegiencei Heidi Loke.

CSU Craiova va disputa mai multe meciuri amicale. Anji si Kuban Krasnodar, cap de afis!

Echipa CS Universitatea Craiova a stabilit mai multe meciuri amicale, in cadrul cantonamentului din Antalya, cele mai puternice adversare urmand a fi echipele rusesti Kuban Krasnodar si Anji Mahacikala.

Octavian Soviany este castigatorul Premiului Cartea de poezie a anului 2014. Lista nominalizarilor la cele trei categorii ale Galei

Joi, 15 ianuarie, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I din Bucuresti, va avea loc editia a V-a a Galei Tinerilor Scriitori / Cartea de Poezie a Anului 2014. Castigatorul Premiului Cartea de Poezie a anului 2014 a fost desemnat scriitorul Octavian Soviany, pentru volumul Calcaiul lui Magellan.

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )