Libnet.ro
UNICEF

15:15

UEFA a anuntat numele celor 50 de nominalizati pentru echipa ideala a anului 2019

Hotnews Hotnews,
 UEFA a anuntat numele celor 50 de nominalizati pentru echipa ideala a anului 2019

UEFA a anuntat, pe site-ul oficial, nominalizarile pentru Echipa Anului 2019. 50 de fotbalisti se lupta pentru a face parte din unsprezecele ideal al anului, echipele cu cei mai multi reprezentanti fiind Liverpool, Ajax si Manchester City. continuă pe Hotnews

Nominalizarile UEFA pentru echipa anului. Liverpool are 10 jucatori pe lista

Zece jucatori ai lui Liverpool, detinatoarea Ligii Campionilor, se afla printre cei 50 de fotbalisti.

Victor Piturca, propunere pentru echipa nationala: Are stofa de selectioner

Dupa 3-0 in meciul de campionat contra celor de la Hermannstadt, Victor Piturca a avut dispozitie sa vorbeasca si despre situatia de la echipa nationala, unde in momentul de fata nu exista un selectioner.

CUPA DAVIS Premiu de peste 3 milioane de euro pentru echipa castigatoare

Sportul a devenit o industrie in care productia este asigurata de imense investitii financiare. Tenisul nu face exceptie, iar Cupa Davis a devenit si mai atractiva pentru jucatori gratie unor premii foarte consis-tente. Spania a fost recompensata cu un premiu de 3. 000 de euro pentru victoria in Cupa Davis 2019, banii urmand sa fie impartiti intre cei cinci componenti ai echipei si Federatia Spaniola de Tenis RFET). Din suma totala rezervata castigatoarei trofeului, 2. 000 de euro vor ajunge in conturile jucatorilor si 1. 000 de euro in cele ale RFET. Investitia de 3 miliarde dolari din partea societatii japoneze de comert electronic Rakuten, care a semnat un parteneriat cu Cupa Davis pentru urmatorii 25 de ani, a permis garantarea unor premii substantiale pentru cele 18 echipe participante la turneul final.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )