Libnet.ro
UNICEF

22:45

UEFA a decis! Romania castiga la masa verde meciul cu Norvegia

România Liberă România Liberă,
UEFA a decis! Romania castiga la masa verde meciul cu Norvegia

Comisia de Control, Etica si Disciplina a UEFA a decis sa acorde echipei Romaniei victoria la masa . continuă pe România Liberă

UEFA a decis: Romania - Norvegia 3-0 la masa verde! De ce e crucial verdictul

Forul european a judecat cazul legat de partida anulata de la Bucuresti, dupa ce delegatia nordica a fost oprita sa faca deplasarea din cauza normelor sanitare stabilite de Ministerul Santatii din Norvegia.

UEFA a stabilit rezultatul pentru Romania-Norvegia. Tricolorii castiga cu 3-0 la masa verde

Dupa umilinta suferita de Romania in Norvegia, cu scorul de 4-0, elevii lui Mirel Radoi isi iau revansa la masa verde. Romania obtine 3 puncte din returul cu norvegienii fara un minim de efort, 3-0,.

UEFA a decis soarta meciului Romania vs Norvegia - Victorie la masa verde pentru tricolori

Comisia de Apel a UEFA a luat o decizie in ceea ce priveste soarta meciului dintre Romania si Norvegia nu a mai avut loc), rezultatul stabilit de forul continental fiind victorie la masa verde pentru tricolori, scor 3-0.

Tupeu maxim pentru norvegieni! Cum vor sa castige la masa verde partida cu Romania, din Liga Natiunilor, si ce zice UEFA

Partida Romania Norvegia, din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, a fost anulata sambata seara de UEFA. Ar fi trebuit sa se dispute duminica seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Dar delegatia Norvegiei nu a mai putut ajunge la Bucuresti, dupa ce i s-a interzis deplasarea de catre autoritatile de la Oslo.

Socant: Romania poate sa piarda meciul cu Norvegia la masa verde! Federatia confirma

Initial, s-a spus ca cel mai probabil scenariu e pierderea meciului de catre Norvegia la masa verde, scor 0-3. Lucrurile nu stau insa tocmai asa, iar asta pentru ca forul fotbalistic de la Oslo are un as in maneca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )