Libnet.ro
UNICEF

15:00

UEFA a decis ca trei meciuri din grupe si unul din optimile EURO 2020 se vor organiza pe Arena Nationala

B1 B1,
UEFA a decis ca trei meciuri din grupe si unul din optimile EURO 2020 se vor organiza pe Arena Nationala

Bucurestiul va organiza trei meciuri din faza grupelor EURO 2020 si unul din optimile de finala ale competitiei, potrivit tragerii la sorti a UEFA. Romania este astfel parte din cele 13 tari care vor gazdui. continuă pe B1

Oficial EURO 2020 la Bucuresti. Gazduim o optime de finala si trei meciuri din grupe

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui una dintre optimile de finala si alte trei meciuri din grupela Campionatul European de Fotbal 2020 dupa cum a anuntat, vineri, Michel Platini, presedintele UEFA in cadrul unei ceremonii la Lausanne.

Farul are un obiectiv: noua puncte in trei meciuri, altfel lucrurile se complica

Nu a fost un start perfect de sezon pentru FC Farul, dar nici unul slab. Jocul elevilor lui Marian Pana a crescut de la meci la meci, iar constantenii au fost opriti din drumul catre victorie doar de erori individuale, fie ca vorbim de propriii jucatori, fie ca vorbim de arbitraj. Ajunsi pe locul 7, imediat sub linia care delimiteaza grijile de relaxare, constantenii se gandesc doar la viitor, unul care arata mai bine decat anul trecut, dar inca este incert.

O cladire cu trei etaje din Bucuresti a ars ca o torta. Un restaurant, o sala de fitness si mai multe birouri s-au facut scrum

O cladire cu trei etaje a luat foc in aceasta noapte pe o strada din cartierul Tineretului. Flacari de cativa metri au cuprins fatada imobilului care adapostea un restaurant, o sala de fitness si mai multe .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )