Libnet.ro
UNICEF

12:00

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Hotnews Hotnews,
 Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN. continuă pe Hotnews

Donald Trump: Fed, cel mai mare pericol pentru mine

Presedintele american Donald Trump a extins criticile la adresa Rezervei Federale Fed), pe care a descris-o drept cel mai mare pericol, din cauza strategiei de inasprire a politicii monetare, despre care considera ca poate pune in pericol cresterea economica, potrivit unui interviu acordat marti pentru Fox Business Network, transmite Reuters.

Trump: Cel mai mare pericol este Fed

Presedintele american, Donald Trump, a extins criticile la adresa Rezervei Federale, pe care a descris-o drept cel mai mare pericol, din cauza strategiei de inasprire a politicii monetare, despre care considera ca poate pune in pericol cresterea economica, potrivit unui interviu acordat, ieri, pentru Fox Business Network, transmite Reuters.

Oana Roman, despre cel mai mare regret al sau

Oana Roman le-a impartasit admiratorilor, care este cel mai mare regret al ei. Oana Roman a fost intrebata de un admirator daca are vreun regret, iar vedeta a marturisit ca exista unul si a si vorbit.

in Londra, cel mai mare protest anti-Brexit

Protestatarii care cer un referendum asupra acordului final in legatura cu Brexit-ul, au organizat un mars, in Londra, organizatorii miscarii spunand ca ar fi cea mai mare, cea mai vocala si mai importanta demonstratie de acest gen, relateaza BBC.

Razboiul comercial cu SUA ncepe sa doara: Economia Chinei, cel mai slab ritm de crestere de dupa criza financiara globala

Creseterea economica a Chinei a incetinit in trimestrul al treilea pana la cel mai redus ritm de dupa criza financiara globala, in conditiile in care razboiul comercial cu Statele Unite incepe sa doara, transmite Reuters.

Scandal in Bulgaria dupa ce presedintele a cerut radiotacere in licitatia pentru noile avioane de vanatoare. Are loc cel mai mare furt pentru poporul bulgar

Presedintele Bulgariei, Rumen Radev, a facut apel la radiotacere in cazul proiectului de alegere a unui nou avion de lupta, anuntand ca aceasta este o tehnica a doctrinei militare ruse de realizare a un.

Regizoarea bosniaca Jasmila Zbanic, cel mai mare punctaj si cea mai mare finantare la prima sesiune pe 2018 a concursului CNC

Regizoarea si scenarista bosniaca Jasmila Zbanic, premiata cu Ursul de Aur la Berlinala din 2006, a primit pentru proiectul incotro, Aida, produs de Digital Cube, cea mai mare finantare din partea Centrului National al Cinematografiei la sesiunea I/2018 a concursului de proiecte.

SOC: S-au despartit chiar cand urmau sa se casatoreasca! Ce a piedut cel mai mare star brazilian (FOTO)

Starul brazilian Neymar Jr. a ramas fara iubita! Actrita Bruna Marquezine a anuntat ca a pus capat relatiei pe care o avea cu atacantul lui PSG. Cei doi aveau o relatie din 2013, de pe vremea cand Neymar ju.

SOC: S-au despartit chiar cand urmau sa se casatoreasca! Ce a pierdut cel mai mare star brazilian (FOTO)

Starul brazilian Neymar Jr. a ramas fara iubita! Actrita Bruna Marquezine a anuntat ca a pus capat relatiei pe care o avea cu atacantul lui PSG. Cei doi aveau o relatie din 2013, de pe vremea cand Neymar ju.

VIDEO Imagini din avion cu centura Satu Mare, cel mai important proiect de drum national nou aflat n executie. PLUS: Filmare aeriana cu varianta ocolitoare Carei

Lucrarile la soseaua de centura a municipiului Satu Mare au fost contractate in 2015, dar abia in iunie 2018 a fost obtinuta autorizatia de construire. Asociatia Pro Infrastructura a realizat o filmare din avion a celor aproape 20 de km de centura, despre care spune ca reprezinta cel mai important proiect de drum national nou aflat in executie. in plus, asociatia a realizat de curand si o filmare cu un alt proiect rutier din zona: Centura Carei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )