Libnet.ro
UNICEF

23:45

Uite cum se prepara maioneza de post. Este mult mai sanatoasa decat cea cu ou

Antena3 Antena3,
Uite cum se prepara maioneza de post. Este mult mai sanatoasa decat cea cu ou

Pentru post, este bine sa optam pentru maioneza din cartofi. Maioneza de post din cartofi se prepara cu urmatoarele ingrediente: doi cartofi, suc de lamaie proaspat stors, o lingura de mustar, ulei, sare s. continuă pe Antena3

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

Uber Romania: Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras

Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea si cu alti actori din industrie pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras, au declarat oficiali Uber Romania dupa declaratia primarului general, Gabriela Firea, ca ca in Bucuresti vor circula doar taximetre licentiate.

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vesti foarte bune de la meteorologi. Urmeaza trei zile cu temperaturi mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada, astfel ca maximele prognozate ajung la 14 grade. Joi, maximele ating 12 grade, iar.

Atentie! Aceasta e ora din zi in care inima este cel mai activa. Ce n-ai voie sa faci

Exista mai multi factori care va pot cauza un infarct. Potrivit unui grup de cercetatori de la Universitatea Harvard, riscul de a suferi un atac de cord la primele ore ale zilei este cu 40% mai mare decat.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

Mos Nicolae se apropie. Care este cel mai cumparat cadou pentru aceasta sarbatoare

Cele mai alese cadouri de Mos Nicolae in acest an raman dulciurile, dar copiii se pot astepta si la jucarii in aceasta seara. Ca tendinta, lista de cadouri a Mosului seamana cu cea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )