Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima aroganta, marca Serena Williams. Ce a facut americanca dupa ce a demolat-o pe marea rivala Maria Sarapova

Adevărul Adevărul,
Ultima aroganta, marca Serena Williams. Ce a facut americanca dupa ce a demolat-o pe marea rivala Maria Sarapova

Serena Williams a spulberat-o pe Maria Sarapova, in primul tur al turneului de la US Open, obtinand o victorie facila in fata acesteia. continuă pe Adevărul

VIDEO Serena Williams, victorie in 59 de minute cu Maria Sharapova (6-1, 6-1) Instructie pe Arthur Ashe

Serena Williams a facut inca o data instructie cu Maria Sharapova, americanca trecand de rivala sa dupa un meci de doar 59 de minute, scor 6-1, 6-1. Disputa a facut parte din turul I al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Cum a aparut imbracata Serena Williams la US Open 2019! Americanca a spulberat-o pe Maria Sharapova (VIDEO)

Serena Williams 37 de ani) a inceput in forta turneul US Opens 2019. Americanca a spulberat-ope marea rivala Maria Sharapova 32 de ani), in primul tur, scor6-1, 6-1. Si de aceasta data, ma.

Digisport: Cum a aparut imbracata Serena Williams la US Open 2019- Galerie Foto

Serena Williams 37 de ani) a spulberat-o, pur si simplu, pe Maria Sharapova 32 de ani), in primul tur de la US Open 2019, scor 6-1, 6-1. Favorita publicului, marea campioana din SUA a atras din nou atentia prin costumatia pe care a ales-o.

US Open: Serena Williams a eliminat-o pe Maria Sharapova

Jucatoarea americana Serena Williams, cap de serie numarul 8, s-a calificat in turul doi al US Open,.

US Open: incepe spectacolul la New York - Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al primei zilei

Asteptarea a luat sfarsit, am ajuns la ziua de start a ultimului turneu de Grand Slam al anului. Si cum ar fi putut sa debuteze US Open-ul daca nu cu o intalnire intre Serena Williams si Maria Sharapova. Confruntarea va fi prima din sesiunea de seara de pe Arthur Ashe in jurul orei 02:00 in Romania).

Gluma zilei: Ce se intampla in circuit la ultima victorie a Sharapovei cu Serena: Nadal si Djokovic erau fara titlu de Grand Slam

S-au intalnit in circuit de 22 de ori, iar victoriile au curs aproape numai intr-o singura directie. Nu a fost loc de vreo schimbare nici in turul I de la US Open. Serena Williams a invins-o inca o data pe Maria Sharapova, iar unele fotografii au devenit virale pe net. La ultima victorie a rusoaicei in 2004), Nadal si Djokovic nu castigasera vreun Grand Slam, in timp ce Roger Federer avea doar patru trecute in CV.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )