Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

B1 B1,
 Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

Jocul Pokemon Go a creat isterie in randul tinerilor, acestia ajungand in tot feluri de locuri pentru a prinde creaturile fictive din joc. Acesta este si cazul a patru tineri care au ajuns. continuă pe B1

Acest operator ofera trafic nelimitat in Pokemon Go

Un operator de telefonie mobila le va usura traiul jucatorilor de Pokemon Go. Pokemon Go a fost lansat in urma cu o saptamana si este un joc care se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjuratorde monstruletii virtuali cu care eu, dar si multi altii) am copilarit. in Pokemon Go [].

Pokemon Go: serverele fac probleme, dar le poti verifica

Pokemon Go a ajuns in Romania, dar jocul a fost aproape imposibil de jucat sambata. Utilizatorii de Pokemon Go din Romania s-au adunat pe Reddit si pe grupurile de Facebook pentru a vedea daca sunt singurii care nu pot alerga dupa simpaticii monstri virtuali. Din fericire, exista o modalitate mai simpla de a afla daca [].

Transformarea Nintendo, de la cartile de joc folosite de Yakuza la fenomenul Pokemon Go. A produs orez, a fost firma de taxi si avea hoteluri ale iubirii

Actiunile companiei japoneze Nintendo au crescut cu 56% de la lansarea jocului Pokemon Go, pe masura ce acesta a devenit un adevarat fenomen global. in trecut, insa, compania a produs de la carti de joc folosite de mafia japoneza la orez instant, a fost firma de taxiuri si a detinut si hoteluri ale iubirii pentru sex. Acum este una dintre cele mai respectate companii de jocuri video din lume.

Mania Pokemon GO: Personajele din joc au invadat biroul presedintelui israelian (FOTO)

Jocul realizat de Nintendo, Pokemon GO, a creat o adevarata manie in lume. Toata lumea a fost cucerita de aplicatie si au inceput sa plaseze creaturile in diverse locuri mai putin asteptate. Ul.

Pokemon Go: cel mai recent scandal e provocat de paranoia chinezilor

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute. Jocul de realitate virtuala, in care utilizatorii se plimba in vecinatati cunoscute din viata reala pentru a captura personaje de desene animate pe smartphone-uri, a stat [].

Pokemon GO l-a dat de gol pe un tanar care isi insela iubita. Cum a fost posibil

Un barbat care isi insela iubita cu o tanara cu care avusese o relatie in trecut a fost dat de gol de celebrul joc Pokemon GO, scrie The Independent. Evan Scribner, din Queens, New York,.

Surpriza incredibila pe care o are un jucator Pokemon GO la mormantul fratelui sau mai mic

Un japonez pasionat de jocul Pokemon GO a avut parte de o surpriza incredibila in timp ce vizita mormantul fratelui sau mai mic, scrie Mirror. Potrivit postarii sale pe Twitter, @echospherics,.

Pokemon Go, jocul ca a innebunit America, va fi disponibil in curand si in Romania (FOTO, VIDEO)

Pokemon Go, jocul celor de la Nintendo care a avut parte de un succes colosal in America dupa ce a fost lansat pe 6 iulie, va fi disponibil in cateva zile si in Romania. Aplicatia a.

Jocul Pokemon Go a isterizat o lume intreaga. O femeie a ramas blocata in cimitir dupa ce a mers la vanat de personaje fantastice

In ultimele zile un joc a isterizat lumea. Este vorba despre Pokemon Go, care a devenit viral in randul utilizatorilor de telefonie mobila. Jocul a fost creat pentru ca oamenii sa nu mai fie.

Pokemon Go in Romania: ghid de instalare si tot ce trebuie sa stii

Pokemon Go nu a ajuns inca in Romania, cel putin nu oficial. Dar asta nu inseamna ca va mai dura foarte mult pana cei de la Nintendo si Ninatic ii vor lasa si pe romani sa-l descarce din Google Play sau AppStore. UPDATE: Ce faci daca vrei sa joci Pokemon Go in Romania? Te folosesti [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )