Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ultima fotografie facuta de unul dintre pasagerii avionului Germanwings, inainte de tragedia din Alpii francezi

Antena3 Antena3,
Ultima fotografie facuta de unul dintre pasagerii avionului Germanwings, inainte de tragedia din Alpii francezi

Printre pasagerii care au pierit, marti, in tragedia aviatica din Alpii francezi, se numara si jurnalistul sportiv iranian, Hussein Javadi, care plecase spre Austria pentru a realiza cronica sportiva a unui meci. continuă pe Antena3

Prabusirea avionului Germanwings, scenariu de groaza: unul dintre piloti a ramas blocat in afara carlingii

Unul dintre pilotii care se aflau in avionul Germanwings prabusit marti in sudul Frantei a parasit carlinga inainte ca avionul sa piarda altitudine si nu a mai putut intra inapoi, dupa cum arata inregistrarile vocilor, relateaza New York Times, in.

FOTOGALERIE Prabusirea avionului Germanwings. Cum muncesc specialistii criminalisti si jandarmii francezi

Piloti de elicoptere, specialisti criminalisti, politisti sau specialisti de la CRS securitate montana) descriu munca lor in conditii dificile pentru recuperarea resturilor avionului Germanwings. Ministerul de Interne francez a facut publice marturii ale personalului implicat in recuperarea resturilor avionului prabusit si imagini cu activitatea lor.

VIDEO Avion prabusit in Franta. Pilotul avionului Germanwings a incercat sa forteze usa cabinei cu un topor

Pilotul avionului Germanwings, blocat in afara cabinei de copilotul care a provocat intentionat prabusirea aeronavei marti, incercase sa forteze usa postului de comanda cu un topor, relateaza cotidianul Bild in editia de vineri, citand surse din domeniul securitatii, transmite AFP.

Avion prabusit in Franta. Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

VIDEO Prabusirea avionului Germanwings: Perchezitii la locuintele copilotului, in Germania

Anchetatorii germani au perchezitionat joi seara, in vestul Germaniei, cele doua locuinte ale copilotului avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aparatului de zbor, a anuntat parchetul din Dusseldorf, transmite AFP.

Ce spune Merkel despre ipoteza soc a anchetatorilor, in cazul prabusirii avionului Germanwings

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a declarat, joi, ca informatiile privind prabusirea intentionata de catre copilot a avionului Germanwings confera tragediei o dimensiune de neinteles, informeaza Mediafax.

Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor. Trecuse toate examenele practice si medicale

Copilotul avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, intrerupsese pregatirea pentru obtinerea licentei, dar era in totalitate apt de zbor, a declarat presedintele companiei.

Franta cere ajutorul FBI in ancheta privind prabusirea avionului Germanwings

Autoritatile franceze au solicitat asistenta din partea Biroului Federal pentru Investigatii FBI) din SUA, in cazul prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi, care pare a fi un act intentionat al copilotului, informeaza Mediafax.

Prabusirea avionului Germanwings: Franta cere ajutorul expertilor FBI in ancheta

Autoritatile franceze au solicitat asistenta din partea Biroului Federal pentru Investigatii FBI) din SUA in cazul prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi, care pare a fi un act intentionat al copilotului, informeaza CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )