Libnet.ro
UNICEF

21:01

ULTIMA ORA Curtea Constitutionala: Legea cainilor comunitari este constitutionala

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Curtea Constitutionala: Legea cainilor comunitari este constitutionala

Ora 12:30 Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis miercuri ca legea privind cainii fara stapan este constitutionala, informeaza Agerpres. Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea referitoare la proiectul de lege privind gestionarea cainilor comunitari, informeaza Agerpres. Sesizarea de neconstitutionalitate a fost depusa de 29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL, care sustin ca forma in care actul normativ a fost adoptat difera fundamental, atat in ceea ce priveste conceptia, cat si in ceea ce priveste continutul, de cea adoptata de Senatul Romaniei la data de 12 martie 2013. Ora 11:57 Judecatorul CCR Petre Lazaroiu: Eutanasierea in masa a cainilor fara stapan ar traumatiza populatiaOra 11:45 Presedintele CCR, Augustin Zegrean, despre legea privind maidanezii: Am mai dat o decizie, ei au revenit, asta e jocul legislativ / O decizie este asteptata in jurul orei 14:00. Ora 9:15 In fata sediului CCR se desfasoara la aceasta ora un protest al oponentilor eutanasierii, transmite B1TV. continuă pe Hotnews

VIDEO Curtea Constitutionala: Legea cainilor comunitari este constitutionala

Ora 12:30 Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis miercuri ca legea privind cainii fara stapan este constitutionala, informeaza Agerpres. Potrivit legii, cainii maidanezi vor fi tinuti in adaposturi timp de 14 zile lucratoare, perioada in care pot fi revendicati sau adoptati. Dupa aceasta perioada, cainii pot fi tinuti in adapost, daca exista locuri disponibile si fonduri necesare. In caz contrar, vor fi eutanasiati. Ora 12:41 Mai multe persoane care iau parte la protest s-au intins pe jos pe Calea 13 Septembrie, in fata Senatului, blocand accesul in zona, transmite B1TV. Ora 13:15 Potrivit posturilor de televiziune, judecatorii CCR au parasit sediul institutiei printr-o iesire secundara, evitand astfel o intalnire cu protestatarii.

Traian Basescu a promulgat legea cainilor comunitari

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri dupa-amiaza decretul de promulgare a legii care reglementeaza situatia cainilor fara stapani, informeaza Administratia Prezidentiala, dupa ce Curtea Constitutionala a decis cu cateva ore inainte ca textul de lege este constitutional.

UPDATE Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea privind legea pentru gestionarea cainilor fara stapan. Miting anti-eutanasiere in fata sediului CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea referitoare la proiectul de lege privind gestionarea cainilor comunitari, informeaza Agerpres. Sesizarea de neconstitutionalitate a fost depusa de 29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL, care sustin ca forma in care actul normativ a fost adoptat difera fundamental, atat in ceea ce priveste conceptia, cat si in ceea ce priveste continutul, de cea adoptata de Senatul Romaniei la data de 12 martie 2013. Ora 11:57 Judecatorul CCR Petre Lazaroiu: Eutanasierea in masa a cainilor fara stapan ar traumatiza populatiaOra 11:45 Presedintele CCR, Augustin Zegrean, despre legea privind maidanezii: Am mai dat o decizie, ei au revenit, asta e jocul legislativ / O decizie este asteptata in jurul orei 14:00. Ora 9:15 In fata sediului CCR se desfasoara la aceasta ora un protest al oponentilor eutanasierii, transmite B1TV.

UPDATE Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea privind legea pentru gestionarea cainilor fara stapan. Oponentii eutanasierii protesteaza in fata sediului CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea referitoare la proiectul de lege privind gestionarea cainilor comunitari, informeaza Agerpres. Sesizarea de neconstitutionalitate a fost depusa de 29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL, care sustin ca forma in care actul normativ a fost adoptat difera fundamental, atat in ceea ce priveste conceptia, cat si in ceea ce priveste continutul, de cea adoptata de Senatul Romaniei la data de 12 martie 2013. Ora 9:15 In fata sediului CCR se desfasoara la aceasta ora un protest al oponentilor eutanasierii, transmite B1TV.

UPDATE Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea privind legea pentru gestionarea cainilor fara stapan. Mitinguri anti-eutanasiere in fata Palatului Parlamentului si a sediului CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea referitoare la proiectul de lege privind gestionarea cainilor comunitari, informeaza Agerpres. Sesizarea de neconstitutionalitate a fost depusa de 29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL, care sustin ca forma in care actul normativ a fost adoptat difera fundamental, atat in ceea ce priveste conceptia, cat si in ceea ce priveste continutul, de cea adoptata de Senatul Romaniei la data de 12 martie 2013. Ora 9:15 In fata sediului CCR se desfasoara la aceasta ora un protest al oponentilor eutanasierii, transmite B1TV. Posturile de televiziune transmit ca un lt protest anti-eutanasiere se desfasoara in fata Palatului Parlamentului.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea in cazul legii privind cainii fara ...

Curtea Constitutionala ia in discutie miercuri sesizarea in cazul legii privind cainii fara stapan, care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari ce nu sunt revendicati sau adoptati, transmite Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, in 10 septembrie, Legea privind cainii fara stapan, care stabileste, printre altele, un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca acestia nu sunt revendicati sau adoptati, pot fi eutanasiati, edilii avand .

Curtea Constitutionala discuta maine sesizarea in cazul legii privind cainii fara stapan

Curtea Constitutionala va discuta miercuri sesizarea in cazul legii privind cainii fara stapan, care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari ce nu sunt revendicati sau.

De ce a decis Curtea Constitutionala ca este constitutionala euthanasierea maidanezilor.

In privinta ciinilor maidanezi, Plenul Curtii Constitutionale, cu majoritate de voturi, a respins obiectia de neconstitutionalitate formulata de un numar de 30 de senatori cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 155 8725; 2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan. Cu alte cuvinte, s-a dat liber eutanasierii maidanezilor care nu sunt adoptati. In plus, Curtea Constitutionala a constatat ca articolele considerate .

Curtea Constitutionala: Legea maidanezilor este constitutionala. Animalele pot fi eutanasiate daca nu sunt adoptate in 14 zile

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea maidanezilor este constitutionala, astfel ca animalele pot fi eutanasiate daca nu sunt adoptate in termen de 14 zile. Zeci de senatori de la PDL, PP-DD, PNL,.

Curtea Constitutionala a decis: Cainii maidanezi pot fi eutanasiati. Basescu a promulgat legea

Presedintele Basescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind cainii fara stapan, dupa ce Curtea Constitutionala a decis la pranz ca textul legislativ este constitutional. Presedintele Rom.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )