Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ultima ora: Derby-ul FCSB - CS U Craiova, lovit in plin de masurile de urgenta impuse din cauza Coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Ultima ora: Derby-ul FCSB - CS U Craiova, lovit in plin de masurile de urgenta impuse din cauza Coronavirusului

Guvernul Romaniei a anuntat, duminica dimineata, anularea tuturor evenimentelor publice care presupun o adunare cu mai mult de 1. 000 de persoane, iar acest lucru afecteaza in principal derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1, dintre FCSB si CS U Craiova, programat in aceasta seara, de la ora 20. continuă pe Adevărul

Asa am trait FCSB - Craiova cu portile inchise. 25.000 de oameni lasati cu ochii in ploaie

Cum meciul FCSB - Craiova s-a jucat fara spectatori, ca de altfel toate evenimentele sportive din Romania pana pe 31 martie. Un meci spectaculos cu cinci goluri.

25.000 de spectatori au ramas pe dinafara la FCSB - Craiova

Peste 20. 000 de spectatori platitori nu au mai putut intra duminica seara la meciul dintre FCSB si Universitatea Craiova din Liga 1.

E timpul pentru derby! FCSB Craiova fara spectatori!

FCSB - Universitatea Craiova e derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1 20192020, live pe Betano alaturi de sute de optiuni la pariuri sportive online. Un meci al orgoliilor, care trebuie castigat de catre ambele echipe pentru a nu pierde contactul cu CFR, partida de pe Arena Nationala anunta echilibru si orgolii.

CORONAVIRUS |intalnire de ultima ora intre reprezentanti ai ministerelor Educatiei, Sanatatii si Internelor: Se discuta posibilitatea inchiderii scolilor din Romania pentru o saptamana sau doua

Scolile ar putea fi inchise in perioda urmatoare. La ora 14:00, are loc o intalnire la nivel de secretar de stat intre Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, unde se.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )