Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ultima ora! Explozie puternica cu victime la Galati. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta

Playtech Playtech,
Ultima ora! Explozie puternica cu victime la Galati. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta

Momente de teroare pentru zeci de persoane din Galati, dupa ce blocul in care locuiau s-a cutremurat din temelii in urma unei deflagratii. Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 07:45, la parterul unui bloc cu patru etaje, in spatele Hotelului Galati. Ce a declansat incidentul Potrivit informatiilor oferite de pompieri, explozia . continuă pe Playtech

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

UPDATE VIDEO Explozie puternica in zona centrala a municipiului Galati. Mai multe persoane sunt ranite, un bloc este afectat

Deflagratia s-a produs joi dimineata, in jurul orei 8,00. Potrivit pompierilor este vorba de blocul N1 din apropiere de Biserica Sfantul Nicolae. Au fost inregistrate 5 victime. Pompierii au evacuat 21 de persoane din imobil.

O explozie puternica a distrus un bloc din centrul Galatiului. Zeci de oameni, evacuati

O explozie puternica a distrus mai multe apartamente dintr-un bloc din centrul orasului Galati. Cinci persoane au fost grav ranite, iar aproximativ 40 de oameni s-au autoevacuat din cladirea cu patru etaje. Pompierii si echipajele SMURD intervin la fata locului.

Galati: Explozie puternica intr-un apartament: cinci persoane ranite si alte 21 au fost evacuate (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc intr-un bloc din Galati, potrivit viatalibera. ro. Incidentul a avut loc joi dimineata, intr-o zona centrala a orasului, pe fondul acumularii de gaze la demisolul.

VIDEO Gafa a lui Florin Roman de la tribuna Parlamentului: Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sa avem cat mai multe victime

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Florin Roman, a facut marti, o gafa de la tribuna plenului. in timpul dezbaterii unui proiect de lege care viza masurile privind epidemia de coronavirus, Roman a spus la microfon ca spera ca in curand sa avem cat mai multe victime.

Cand vine iarna in Romania. ANM, anunt de ultima ora pentru toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata tara si cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialisti pentru acest sezon rece? Anunt ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai mentine calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna .

Ultima ora. Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu testele COVID-19 incepand de astazi

Ministrul Sanatatii a anuntat in cadrul sedintei de Guvern ca, incepand de astazi, Romania va ajunge la un numar de 50. 000 de testari pe zi. Acesta veste poate fi una buna, astfel ca numarul pacientilor infectati va putea fi aflat mai rapid, luandu-se masuri de carantina. Ludovic Orban, solicitare urgenta catre Ministerul Sanatatii in cursul .

Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Decizie de ultima ora a Comitetului National pentru situatii de Urgenta

Oficialii au indicat statele si zonele cu risc epidemiologic ridicat. Pe langa actualizarea listei, Comitetul National pentru situatii de Urgenta a mai venit in prim-plan cu o noua hotarare. Noi detalii despre purtarea mastii in spatii deschise. Care sunt exceptiile? Lista statelor si zonelor cu risc epidemiologic. Decizie si precizari CNSU Comitetul National pentru Situatii .

Tarile din UE cu cele mai multe cazuri Covid in ultima saptamana. Franta, Spania si Italia, in situatie critica

Uniunea Europeana se confrunta cu tot mai multe cazuri de coronavirus. Tari precum Franta, Spania sau Italia sunt din nou in stare critica din cauza virusului SARS-C0V-2. Potrivit worldometers. info, la nivelul.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )