Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ultima ora. Medicii legisti au descoperit de cat timp era mort copilul de 8 ani, din Cluj. Ce a raspuns criminalul cand a fost intrebat de ce si-a ucis fiul

Playtech Playtech,
Ultima ora. Medicii legisti au descoperit de cat timp era mort copilul de 8 ani, din Cluj. Ce a raspuns criminalul cand a fost intrebat de ce si-a ucis fiul

Apar detalii infioratoare in cazul crimei din Cluj. Tatal care si-a injunghiat copilul de 8 ani si l-a lasat sa moara pe bancheta masinii cu care mersesera in vacanta este in stare stabila si a oferit informatii de ultima ora. Cand a avut loc crima Crima care a socat Romania continua sa oripileze prin informatiile . continuă pe Playtech

Prima piata inchisa in Bucuresti. Decizia de ultima ora in Capitala

Autoritatile au decis inchiderea unei piete din Bucuresti din cauza epidemiei de coronavirus, respectiv a nerespectarii regulilor impuse de starea de alerta aflata in vigoare. Inspectorii au descoperit si produse neconforme, fara acte de provenienta sau chiar stricate. Astfel, organele de control au dat cu amenzi in stanga si in dreapta si au hotarat inchiderea .

Medic infectionist, avertisment de ultima ora! O noua categorie de persoane ajunge la Terapie Intensiva: Atentie! Nimeni nu este ferit de infectie

Medicul Adrian Marinescu atrage atentia asupra unei noi categorii de persoane care este grav afectata de infectia cu COVID-19. Desi autorititatile si medicii pun foarte mult accent pe protejarea principalei categorii de risc, cea a varstnicilor, se pare ca si tinerii pot ajunge la Terapie Intensiva. Tinerii, afectati de noul coronavirus Medicul infectionist a vorbit .

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Avertizare de ultima ora de la Guvern. Milioane de angajati, in mare pericol: Suntem din nou intr-o situatie limita

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a lansat ieri un apel de responsabilitate fata de toti cetatenii. Reprezentantul PNL afirma ca Romania va reveni extrem de greu la normalitate, atata vreme cat nu exista cooperare in vederea luptei impotriva raspandirii noului coronavirus. Acesta a mentionat ca relansarea economica este prioritara, insa este nevoie de sprijin din .

Ultima ora. Scenariu negru pentru reinceperea scolilor. in ce conditii s-ar putea desfasura orele de curs

Reinceperea scolii se apropie cu pasi repezi, insa solutia unui start in conditii de siguranta pare sa le creeze probleme organelor competente. Din pacate, lipsa locurilor in scoli reprezinta un adevarat impediment pentru a se putea pastra distanta, atat de necesara in contextul pandemiei de COVID-19. in urma cu putin timp, Raluca Turcan a mentionat .

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

Raiffeisen Bank, anunt de ultima ora: se intampla acum si acesti romani sunt vizati direct

Raiffeisen vine cu un anunt de ultima ora si sustine ca se adapteaza vremurilor. in perioada pandemiei, multa lume a lucrat de acasa si aceasta schimbare de comportament influenteaza.

Al treilea judet cu masca in spatii deschise. Anuntul de ultima ora al oficialilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit noi masuri pentru limitarea raspandirii COVID-19. Printr-o decizie, este instituita obligativitatea purtarii mastii de protectie, in anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise stabilite prin hotarare a Comitetului. Primele judete care s-au conformat regulii au fost Arges si Dambovita, unde numarul mare de .

Ce se intampla cu scolile din septembrie. Anunt de ultima ora

Daca momentul in care ridicarea restrictiilor intarzie sa apara, elevii se vor intoarce la scoala in conditii cu totul speciale. Pentru moment, se vorbeste despre mutarea lor in containere sau corturi, pentru a se respecta distantarea sociala, sau mai putin elevi in clase, ore mai scurte, plus alte limitari, sau chiar descentralizarea deciziei, pe fiecare .

Ultima ora. A fost gasit tatal monstru care si-a omorat cu bestialitate baietelul in varsta de 8 ani. Ce a incercat sa faca barbatul

Momente teribile au avut loc la Cluj, dupa ce trupul unui copil de numai 8 ani a fost gasit fara viata. Micutul fusese dat disparut in urma cu trei zile, chiar de mama sa. Aceasta i-l daduse tatalui intr-o vacanta, dar baietelul nu a mai aparut. Dupa lungi cautari ale politistilor, ucigasul a fost gasit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )