Libnet.ro
UNICEF

22:15

ULTIMA ORA! NINGE in luna mai, in Romania! (VIDEO)

B1 B1,
ULTIMA ORA! NINGE in luna mai, in Romania! (VIDEO)

La mijlocul lunii mai, in plina primavara, iata ca in Romania ninge in abundenta. Se intampla in Bucegi, pe platoul Babele, unde s-au albit crestele muntilor. Adunity_78549 surs video:. continuă pe B1

Anunt de ultima ora privind castigatorul Exatlon Romania: Rasturnare de situatie, surpriza e uriasa!

Exatlon Romania se apropie cu pasi repezi de finalul ce va aduce invingatorului premiul de 100. 000 de euro. Astfel, castigatorul Exatlon Romania se alege miercuri. Dupa patru luni de intensitate maxima,.

SCHIMBARI majore pentru romanii care au BULETINE de IDENTITATE! Decizie de ultima ora

Incepand cu 25 mai 2018 se va aplica in toate statele membre ale Uniunii Europene UE) Regulamentul GDPR general data protection regulation) care aduce modificari substantiale in ceea ce priveste prelucrarea.

Interventie de ULTIMA ORA in scandalul pensiilor: MILIOANE de romani afectati! Noi informatii despre SOARTA Pilonului II

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) isi exprima sustinerea pentru mentinerea actualului model de functionare a sistemului de pensii administrate privat, acesta fiind o premisa.

Mutare de ultima ora a lui Augustin Lazar. I-a prelungit mandatul lui Daniel Horodniceanu la DIICOT

Daniel Horodniceanu, sef al DIICOT pana in 19 mai a primit delegare pentru inca sase luni pentru aceasta functie, masura fiind semnata de procurorul general Augustin Lazar. Masura este importanta.

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Averea sefului PSD, in pericol! DECIZIE de ultima ora a Comisiei Europene

Eurodeputatul Catalin Ivan, a scris, marti, pe pagina sa de facebook, ca au fost adoptate, in Consiliul European, reguli noi, mai dure, impotriva spalarii banilor, ceea ce considera ca i-ar da fiori reci pe.

Liviu Dragnea, nou atac la adresa lui Iohannis: Presedintele submineaza Romania (VIDEO)

Liviu Dragnea continua razboiul cu presedinteleKlaus Iohannis! Liderul PSD a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui, afirmand ca acesta submineaza Romania, iar orice actiune a Guvernului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )