Libnet.ro
UNICEF

19:00

ULTIMA ORA Parlamentul European aproba reforma privind drepturile de autor

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Parlamentul European aproba reforma privind drepturile de autor

Eurodeputatii au aprobat marti reforma europeana a drepturilor de autor, un text foarte asteptat de mass-media si de lumea culturala dar intens criticat de marile platformele americane si de partizanii libertatii internetului, scrie AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Parlamentul European aproba reforma privind drepturile de autor

Eurodeputatii au aprobat marti reforma europeana a drepturilor de autor, un text foarte asteptat de mass-media si de lumea culturala dar intens criticat de marile platformele americane si de partizanii libertatii internetului, scrie AFP.

Parlamentul European a adoptat directiva referitoare la drepturile de autor pe internet

Parlamentul European a adoptat marti directiva referitoare la drepturile de autor pe internet, cu 348 de voturi pentru, 274 impotriva si 36 de abtineri, marcand incheierea unui proces legislativ care a inceput in 2016.

Parlamentul European a votat controversatul proiect privind drepturile de autor pe internet

Parlamentul European a adoptat marti, cu 348 de voturi pentru si 274 voturi impotriva, reforma europeana a drepturilor de autor pe internet, un text foarte asteptat de media si lumea culturala, dar contestat de platformele americane si sustinatorii.

Schimbari importante privind internetul: Parlamentul European a aprobat reforma asupra drepturile de autor

Parlamentul European a adoptat, marti, un proiect de reforma a drepturilor europene care va avea un impact important asupra mass-mediei si a lumii culturale, informeaza AFP. Prezentat de Comisia Europeana in.

Ce inseamna Directiva privind drepturile de autor in mediul digital. Explicatiile Parlamentului European

Parlamentul European a adoptat, pe 26 martie, noua Directiva privind drepturile de autor. Iata cum explica PE aceste noi prevederi legale: Potrivit acordului care include prevederi referitoare la protejarea.

Drepturi de autor. Ce inseamna Directiva privind drepturile de autor in mediul digital. Explicatiile Parlamentului European

Parlamentul European a adoptat, pe 26 martie, noua Directiva privind drepturile de autor. Iata cum explica PE aceste noi prevederi legale: Potrivit acordului care include prevederi referitoare la protejarea.

UCMR-ADA, despre directiva europeana privind drepturile de autor: YouTube a dramatizat dezbaterea. Argumentarea lor, fara legatura cu textul real al legii

Parlamentul european a votat marti, directiva privind drepturile de autor pe piata unica digitala. Ana Achim, director general al UCMR-ADA, a explicat, intr-un interviu pentru Adevarul, ce presupune directiva si de ce nu reprezinta, asa cum sustin criticii ei, o cenzura a internetului, ci mai degraba un sprijin pentru artistii si creatorii de continut.

ORA DE VARA. Parlamentul European a votat in favoarea renuntarii la ora de vara, din 2021

Parlamentul European a votat marti in favoarea renuntarii la sistemul orei de vara si de iarna, in care ceasurile sunt ajustate cu o ora in fiecare primavara si toamna, masura urmand.

Parlamentul European a votat in favoarea renuntarii la ora de vara, din 2021

Parlamentul European a votat marti in favoarea renuntarii la sistemul orei de vara si de iarna, in care ceasurile sunt ajustate cu o ora in fiecare primavara si toamna, masura urmand sa fie aplicata din 2021.

Parlamentul European a votat in favoarea renuntarii la ora de vara, din 2021

Parlamentul European a votat astazi, in favoarea renuntarii la sistemul orei de vara si de iarna, in care ceasurile sunt ajustate cu o ora in fiecare primavara si toamna, masura urmand sa fie aplicata din 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )