Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ultima ora: S-A TERMINAT! Ce a decis Curtea Constitutionala in legatura cu SEFA DNA, Laura Codruta KOVESI! Va fi ...

B1 B1,
Ultima ora: S-A TERMINAT! Ce a decis Curtea Constitutionala in legatura cu SEFA DNA, Laura Codruta KOVESI! Va fi ...

Comisia parlamentara de ancheta a evenimentelor din noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 se reuneste luni, de la ora 13:30, in prima sedinta de la publicarea motivarii deciziei Curtii. continuă pe B1

Curtea Constitutionala: Sefa DNA a incalcat autoritatea Parlamentului

Curtea Constitutionala considera ca procurorul sef al DNA a refuzat sa participe la clarificarea unui episod de interes public, prin modul in care a raspuns Comisiei speciale de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Cum motiveaza Curtea Constitutionala a Romaniei obligatia lui Kovesi de a se prezenta la comisia de ancheta

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) considera ca Laura Codruta Kovesi, prin raspunsul trimis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte.

Curtea Constitutionala, critici serioase la adresa lui Kovesi: A incalcat Constitutia si principiul suveranitatii poporului

Judecatorii constitutionali au publicat motivarea deciziei privind un conflict juridic de natura constitutionala comis de procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, privind refuzul de a se prezenta in fata.

Echipa nationala: accidentare de ultima ora, am ramas fara golgeter

Aflat pe lista jucatorilor convocati de selectionerul Cosmin Contra pentru cele doua partide de pregatire din noiembrie, atacantul lui Bursaspor s-a accidentat in ultima etapa si nu va putea evolua contra Turciei si Olandei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )